Hoe maak je jouw look compleet?

Wil jij je look compleet maken? Veel mannen denken al snel aan een pak zodra ze chique gekleed moeten. Maar er zijn veel meer manieren waarop je een chique look kunt creëren. Een pak is namelijk stijf en niet altijd meer van de tijd. Wij hebben daarom enkele tips op een rijtje gezet hoe je jouw look compleet maakt. Lees dus snel verder!

Smartwatch

Met een smartwatch maak je je look helemaal compleet. De gadget is helemaal van deze tijd door de laatste technologische snufjes. Een smartphone heeft zowel een sportieve als een chique uitstraling. Het is niet alleen stijlvol, maar daarnaast ook ontzettend praktisch. Maar wat zijn nou precies de voordelen van een smartwatch heren ten opzichte van een traditioneel horloge? Je bent allereerst altijd bereikbaar, omdat je telefoon eraan gekoppeld is. Je hoeft dus ook geen pinpas meer mee te nemen, omdat je met een smartwatch tegenwoordig gemakkelijk en snel betaalt. Sport jij vaak? Dan is een smartwatch al helemaal handig. Je kunt namelijk op deze manier heel makkelijk je sportprestaties bijhouden. Doordat je smartwatch precies het aantal stappen en kilometers telt, weet je hoeveel je hebt gelopen of gerend. Je kunt daarmee je persoonlijke vooruitgang bijhouden. Op deze manier krijg je goed inzichtelijk in hoe gezond je nou eigenlijk echt bent. Maar niet alleen voor sporters is het een echte aanvulling. De smartwatches hebben namelijk allerlei functies, waardoor het voor iedereen een echte aanwinst is. Je kunt je bijvoorbeeld ook je muziek of camera bedienen. Hoe fijn is dat?

Coltrui

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Bovendien daalt de temperatuur en dat kan maar één ding betekenen: de winter komt om de hoek kijken. Over iets langer dan een maand begint de winter volgens de astronomische kalender. Echter is het voor meteorologen en klimatologen al winter vanaf één december. Daarom is het verstandig om je kleding hier ook op aan te passen. Je kunt gemakkelijk zowel warm als chique gekleed gaan met een coltrui. Deze zogenoemde smart look kun je combineren met een mooie pantalon. Kies voor winterse kleuren zoals donkergroen, navy blauw of bordeaux rood. Een klassieke grijze kleur is ook altijd mooi.

Colbert

Vanuit vroeger was het gebruikelijk om je gehele pak te dragen. Tegenwoordig is het daarentegen ook leuk om de twee onderdelen los van elkaar te dragen. Zo kun je bijvoorbeeld een colbert dragen op een donkere jeans. Maar je kunt ook de pantalon dragen zonder colbert. Draag de pantalon bijvoorbeeld met een mooi shirt of slechts een overhemd. Je kunt het pak wel in zijn geheel kopen, zodat je er altijd nog voor kunt kiezen om je pak in totaal te dragen. Op deze manier heb je een outfit als de dresscode zowel casual chic is als volledige chique. Het blijft altijd nog een optie om het te combineren met een stropdas, maar dit is niet altijd nodig. Let er wel goed op dat je kledingstukken vrij zijn van gaten en vlekken, want dat is natuurlijk een no go. 

Gerelateerd