Een relaxte zithoek? Kies voor één van deze 5 meubelstukken

Wil jij de meest relaxte zithoek ooit creëren? Dan heb je daar de perfecte stoel bij nodig. Wij geven je de keuze uit 5 verschillende stoelen voor in jouw nieuwe zithoek.

Met de winter voor de deur is het tijd om wat meer naar binnen te keren. Het is ook de tijd voor een heerlijk boek en ontspannen in de hoek van de kamer. Dan moet je natuurlijk ook wel een fijne hoek creëren waar je het liefst niet meer uit wil komen. In de zithoek staat de stoel centraal. Mocht je opzoek zijn naar de juiste stoel, dan vind je hier meer informatie over de meest relaxte stoelen voor in jouw zithoek. 

Relax fauteuil 

Je hebt misschien weleens gehoord van de relax fauteuil ook wel een relaxstoel genoemd. Deze is zo enorm relaxt omdat ze vaak opmaat voor jou zijn gemaakt bij Meubelzorg. Dit betekent dat hij van top tot teen voor jouw lengte en lichaam is ontworpen. Hierdoor zit je altijd in een ergonomische houding, maar ook nog eens op een prettige manier. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen en kleuren. Je kan hem helemaal zelf ontwerpen en invullen.

Sta op stoel 

Een stoel voor in jouw zithoek is zeker weten de sta op stoel. Dit is een stoel waar je heerlijk achterover in kan liggen ook wanneer je een dagje ouder wordt. Want met een druk op de knop komt de stoel rustig weer voorover. Hierdoor kan je makkelijk weer opstaan. Dit is niet voor niets het meest gekozen model voor ouderen. Je kan hem zelfs nog aanvullen met een massagestand. Je hebt de sta op stoel in allerlei verschillende varianten, van modern tot authentiek en van leer tot stof. 

Massagestoelen 

Of je nu een topsporter bent of je hebt gewoon stramme spieren van het rondje hardlopen. Een massagestoel is heerlijk om in huis te hebben. Na een dag lang werken zak je even weg in je massagestoel en probeer je helemaal tot rust te komen. Je kan dit doen door je oordopjes in te doen en lekker weg te dommelen of je pakt er een boek bij. Er zijn tegenwoordig hele mooie massagestoelen die perfect passen bij jouw inrichting. 

Schommelstoel 

Ken jij de ouderwetse schommelstoel nog? Afhankelijk van de inrichting van je woning kan je ook kiezen voor een oude schommelstoel. Tegenwoordig zijn ze nog maar moeilijk te krijgen. Vooral zwangere vrouwen of zij met een baby houden enorm van een schommelstoel. Dit omdat het kind er heerlijk in kan wiegen en tegelijk kan jij lekker een boek lezen. De schommelstoel is dus ideaal voor jonge gezinnen. 

Hangstoel 

Wil je liever lekker hangen? Dan is een hangstoel misschien wel wat voor in jouw zithoek. Met een stevige haak hang je hem ook aan het plafond. Een hangstoel is vaak heerlijk om helemaal in weg te dommelen. Daarnaast kan je hem helemaal invullen met een aantal heerlijke dekentjes en kussentjes waardoor hij ook nog eens leuk staat. Zorg voor nog wat extra planten eromheen waardoor het helemaal af is.  

Gerelateerd