a couple carrying skateboards
Photo by Tim Samuel on Pexels.com

5x herfstuitstapjes voor koppels 

De herfst is onderhand officieel begonnen en de bladeren aan de bomen beginnen steeds meer kleuren aan te nemen. Met dit gure weer worden bepaalde uitstapjes die je in de zomer graag maakt opeens een stuk minder aangenaam. In de herfst zie je dan ook dat koppels vaak meer tijd over hebben, maar wat kan je dan wel met je partner doen? Hieronder zetten we vijf herfstuitstapjes voor je op een rij.

Het regent kleuren

Dankzij de verkleurende bladeren aan de bomen zijn bossen en natuurgebieden rond deze tijd van het jaar ongekend mooi. Ga op zoek naar een bos of natuurgebied bij je in de buurt of ga juist eens ergens anders heen en boek een overnachting om er een weekendje weg van te maken. Samen kan je rustig door de natuur wandelen of fietsen en genieten van de warme kleuren die de bomen sieren en voorzichtig naar beneden dwarrelen. Maak samen foto’s van het bos en elkaar om zo altijd terug te kunnen denken aan de dag. 

Op een kleedje

Een langere tijd in het bos of natuurgebied doorbrengen, of gewoon er even lekker tussenuit? Bereid dan een picknick voor zodat je samen op een (watervast)kleed of een bankje kan genieten van allerlei lekkernijen. Neem bijvoorbeeld een thermoskan met warme chocolademelk of glühwein mee voor het ultieme herfstgevoel. Dit kan in een bos, maar een stadspark, dakterras of balkon kan ook een perfecte plek zijn om hiervan te genieten. Het belangrijkste is namelijk de sfeer, voorbereiden en natuurlijk de tijd die jullie samen doorbrengen. 

Gewaagd uitstapje

Wanneer jullie samen op het gebied van intimiteiten iets nieuws willen uitproberen zijn er verschillende opties. Zo kan je, zowel online als offline, samen een sexshop bezoeken of naar een hiervoor bedoelde beurs gaan. Dit kunnen jullie natuurlijk doen op een manier die voor jullie comfortabel is. De eerste stap is bijvoorbeeld om een online sexshop te bezoeken en hier inspiratie op te doen. Zo leer je elkaar qua intimiteiten ook beter kennen en kan je samen bespreken wat jullie uit zouden willen proberen. 

Stream je mee?

Met het huidige aanbod van streamingservices zul je nooit in staat zijn om alle films en series die je wil kijken te bekijken. Het zijn er nou eenmaal te veel! Wel is het mogelijk om een start te maken aan jullie lijst met films en series door samen een avond in de week hiervoor in te plannen. Overleg van tevoren welke film of serie jullie willen kijken. Zo voorkom je dat jullie langer bezig zijn met het uitzoeken van een film of serie dan dat jullie hiernaar kijken. 

Fijnproevers 

Als jullie altijd in zijn voor het uitproberen van iets nieuws op culinair gebied, is een kookavond echt iets voor jullie. Eens in de week kookt een van jullie iets nieuws voor de ander, neem hier dan ook de tijd voor om dit goed voor te bereiden en te presenteren. Achteraf kan je samen het gerecht bespreken en besluiten of het nog een keer op tafel moet belanden of dat het recept moet worden verscheurd. Een alternatief hiervoor, mochten jullie geen grote fans zijn van koken, is het uitproberen van een nieuwe wijn of een nieuw restaurant. 

Gerelateerd