Zo richt je een mancave in de tuin in 

Een echte hoek voor jou en je vrienden. Iets waar de vrouwen af en toe mogen komen, maar liever zo min mogelijk. Dit is een mancave, dat moet je toch ook in de tuin hebben? 

Hoe ziet zo’n mancave in de tuin er nu eigenlijk uit? Ben jij weleens in een keet geweest in misschien een dorp? Daar staat vaak een mooie bar en kan je lekker biertjes drinken op een ongedwongen manier met vrienden. Dat is eigenlijk hoe je een echte mancave voor je moet zien, alleen dan kan het nog een stuk gezelliger en huiselijker. Ook hoort er een mooi tv-scherm bij en een hoek om te gamen. Zo richt je jouw mancave in de tuin in: 

De aankleding in de mancave 

In de intro hadden we het al even over een huiselijke mancave in de tuin. Vaak wordt het te ongeordend waardoor de gezelligheid er nu niet echt vanaf straalt. Door een aantal leuke toevoegingen zoals kaarsen of een cosiscoop kan je de sfeer in één keer totaal veranderen. Vooral wanneer je nog geen kachel hebt in jouw mancave dan is een cosicoop supertof om neer te zetten. 

 

Welke meubels in jouw mancave

Je vraagt je misschien af wat voor meubels het beste in jouw mancave in de tuin passen. Dan moet je toch denken aan een goede bank. Je kan nu een bank van binnenhalen, maar deze zijn niet goed bestand tegen de regen. Vooral wanneer alles gewoon onder een overkapping staat. Tuinmeubelen van Kees Smit zijn gemaakt voor vochtige omstandigheden. Hierdoor kunnen ze jaren mee. Dit geldt ook voor als je een bar wil inrichten met barkrukken. Deze kan je ook voor in de tuin halen.

Daar moet ook gedronken worden

‘’Hi Ha Ho’’, Natuurlijk moet er gedronken worden in een mancave. Daar hoort dus een mooie bar bij. Aan de bar zet je een aantal goede barkrukken neer zodat je vrienden het liefst iedere dag willen langskomen. Zet de flessen drank mooi uitgestald in een kast achter de bar net als in de kroeg om de hoek. Zo tover jij die saaie tuin om tot een echte mancave. 

Dit moet er aan de wand

We hebben nu gekeken naar wat er in de mancave komt te staan, maar wat komt er eigenlijk aan de wand? Daar horen natuurlijk van die mooie metalen borden met reclames van vroeger. Van ouder burger reclames uit Amerika tot een bord van je favoriete biermerk. Als je een mancave echt stoer wil inrichten mogen de metalen borden zeker niet missen. 

Gamen en relaxen 

Wij mannen houden allemaal wel van een lekker potje op de Playstation. Waarom zou je dan niet zorgen voor een grote televisie met een gamingstation aangesloten? Een echt tuinfeestje met de vrienden is pas compleet wanneer je elkaar een beetje voor de gek kan houden. Dus dit hoort er helemaal bij. Maar ook is het gelijk de ruimte voor het kijken van sport in het weekend. Nodig je vrienden uit voor de voetbalwedstrijd of voor het kijken van Formule 1. Jouw mancave is favoriet bij iedere vriend en mannelijk familielid. 

Gerelateerd