Weet jij al wat je geeft voor valentijn?

Valentijn ligt om de hoek en voordat je het weet breekt de dag weer aan die compleet in teken staat van de liefde. Weet jij al met wie je dit jaar valentijn gaat vieren? Of het nou je vaste partner is of een prille liefde, je kunt op deze dag niet aankomen zonder cadeautje. Weet jij al wat je gaat geven aan jouw Valentijn? Als je nog twijfelt dan hebben wij enkele ideeën op een rijtje gezet, zodat je zijn of haar hart dit jaar gegarandeerd verovert. 

Traditionele cadeaus

Er zijn enkele cadeaus waar vrouwen ten alle tijden gelukkig van worden. Met prachtige rode rozen kun je haast niet de mist ingaan. Je kunt de rode rozenblaadjes ook verspreiden op de grond of op het bed, wat er gelijk ook ontzettend sfeervol uitziet. Daarnaast kun je deze ruimte ook versieren met vele kaarsen, wat het nog romantischer maakt. Je kunt de rode rozenblaadjes ook verspreiden over de vloer naar het bed, waar jouw cadeau vervolgens ligt. Denk bijvoorbeeld aan mooie lingerie, waar je een vrouw altijd blij mee maakt. 

Unieke cadeaus

Ben jij op zoek naar een iets origineler cadeau? Je kunt ook zelf een cadeau zelf maken, zoals een zelfgemaakt ‘bucketlist’ boekje. Schrijf hierin alle activiteiten die jou leuk lijkt om een keer met jouw Valentijn te ondernemen. Je kunt ook een eigen fotoboek maken met jullie leukste herinneringen. Daarnaast kun je tegenwoordig foto’s op veel verschillende producten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van jullie lievelingsfoto op een kussen of een mok. Gaan jullie dit jaar samen op vakantie? Dan is het ook leuk om je Valentijn alvast te verrassen met een vakantiepakket. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met een reisgids van bestemming, een toilettas en/of een mooie bikini. Wist je dat er ook veel keuze is wat betreft een prachtige bikini grote cup? Dit is een ontzettend origineel cadeau dat altijd goed te past komt!

Interactieve cadeaus

Als laatst zijn er ook vele ideeën voor interactieve cadeaus. Verras bijvoorbeeld jouw Valentijn met een relatiespel als cadeau. Niet alleen is dit een uniek cadeau, jullie kunnen elkaar hierdoor ook beter leren kennen. Zo’n spel is namelijk speciaal ontwikkeld om jullie band te versterken door diepere vragen te beantwoorden. Wil je het nog spannender maken tussen jou en jouw Valentijn? Dan kun je ook een Kamasutra kaartspel geven. Hierbij ben je verzekerd van een spannend einde. Je kunt het ook insteken als een drankspel, waarbij je gevraagd wordt om te drinken als je een opdracht weigert. Ben jij niet zo’n liefhebber van een kaartspel? Dan kun je ook nog altijd een dinertje als cadeau geven. Dit is uiteindelijk dé manier om elkaar te leren kennen onder het genot van heerlijk hapje eten. Vraag haar subtiel wat haar favoriete keuken is en voor welk eten je haar ‘s nachts wakker kunt maken. Door haar te verrassen met een reservering bij een restaurant waar zij graag dineert, heb je garantie op een goede Valentijns date. Vergeet niet op tijd te reserveren als je jouw Valentijn uit eten wilt nemen, want het kan erg druk zijn op deze dag. 

Gerelateerd