Standaard uitrusting van de moderne man

Het is voor vrouwen veel gebruikelijker om een tas(je) mee te nemen waar alles in zit wat ze nodig hebben. Je kunt tegenwoordig zelfs organizers kopen, die in een schoudertas geplaatst kunnen worden om zo alle inhoud een juist plekje te kunnen geven. Hoewel je natuurlijk ook een schoudertas kunnen dragen mocht je dat willen (vooral lekker doen!) is het voor mannen vaak wat lastiger hun uitrusting te bepalen en ook te vervoeren. Om je een beetje op weg te helpen hebben we in dit artikel tips verzameld om de standaarduitrusting voor elke man re bepalen. Wat moet je bijvoorbeeld echt mee op een dagelijkse dag?

Desinfecteergel

Hoewel we natuurlijk hopen dat de wereld binnenkort niet opnieuw gedomineerd wordt door een virus wat zich tot over de hele wereld verspreidt en ook nog eens dodelijk is, is het wel zeker een mogelijk risico waar rekening gehouden mee moet worden. Hoe dan ook is het meenemen van desinfecteergel in je tas geen slecht idee, zeker omdat het ook zeer hygiënisch is. Als je bijvoorbeeld net in het openbaar vervoer hebt gezeten en je met je handen hier dingen hebt aangeraakt, dan is het daarna wel fijn om je handen te kunnen desinfecteren met een gel.

Een telefoon

Uiteraard is tegenwoordig in ieders zakken een telefoon onmisbaar. hoewel je vroeger een telefoon vooral bij je droeg om te kunnen bellen of gebeld te kunnen worden, is het tegenwoordig het apparaat wat je voor vrijwel alles kunt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een iPhone 13 pro kopen, die is uitgerust met alle mogelijke technische snufjes op het gebied van innovatie en technologie.

Zonnebril

Ook een zonnebril is zeker op de zonnige dagen in de lente of zomer een onmisbaar accessoire om mee te nemen voor iedere man, vrouw of mens. Heb je geïnvesteerd in een zonnebril van kwaliteit, dan is het wel zaak dat je ook een goede brillenkoker meeneemt om je zonnebril zo goed mogelijk te beschermen. Anders zou het zomaar kunnen dat jouw zonnebril tegen je sleutelbos aankomt terwijl in je broekzak zit, en je als gevolg hiervan krasjes op de glazen van je zonnebril hebt.

Sleutels

Ook is het heel handig om je sleutels altijd met je mee te nemen, al ligt dat natuurlijk vrij voor de hand. Naast dat je je vaste sleutels met je meedraagt, is het ook handig om te investeren in een paar praktische sleutelhangers. Denk bijvoorbeeld eens aan oortjes die geluid kunnen dempen. Deze kun je vaak aanschaffen in handige opberg cases die je aan je sleutelbos kunt bevestigen. Stel je voor dat je vervolgens in een kroeg belandt waar de

Gerelateerd