Kies jij voor de Hyundai Tucson occasions als tweedehandsauto?

Een nieuwe auto! Dat is een heerlijk moment. Maar wist je dat je dat moment ook kunt creëren wanneer je kiest voor een tweedehandsauto? Een tweedehandsauto kun je tegenwoordig ook al voor een mooi bedrag aanschaffen. Wel dezelfde vibe, maar niet de hoge kosten. In deze blog vertellen we jou alles over de Hyundai Tucson. 

Deze auto is van het Zuid-Koreaanse automerk Hyundai. Als je goed kijkt naar de auto dan herken je ‘m waarschijnlijk wel als een SUV. Wat betekent dat het een stoer model is met veel extra’s. Al is deze hyundai tucson wel de kleinste van een serie modellen. Deze auto’s zijn gemaakt tussen 2009 en 2015. En je kan dus goed een hyundai tucson occasions op Gaspedaal.nl vinden

Hier komt de Hyundai Tucson vandaan

We zeiden het net al eventjes, maar het is een auto die komt uit Zuid-Korea. Er zijn veel fabrieken daar en zij werken ook samen met andere merken. Zo zijn er meerdere auto’s te vinden met dezelfde basis. De auto’s zijn gemaakt tussen 2004 en nu. Maar er zijn uiteraard ook nieuwere varianten op de markt gekomen. Zoals de Hyundai ix35. Deze naam bleek het minder goed te doen, waardoor ze in 2015 de keuze hebben gemaakt om de naam Tucson weer terug te laten komen. 

Waarom kiezen voor de Hyundai Tucson?

Er zijn meer vergelijkbare modellen, die bijvoorbeeld ook uit Korea komen. Zoals de Nissan Armada en de Kia Sorento. Maar ook Japanse modellen, zoals de Honda Pilot. De auto is dus een compacte SUV met 5 deuren. Er zijn meerdere soortgelijke auto’s te vinden. De auto kwam voor het eerst op de markt in 2004. 

Er is een hoop te vertellen over deze auto. Bijvoorbeeld als je kijkt naar de aandrijving van de auto’s. Deze kunnen flink verschillen. Zo heb je kleine 2.0 liter benzinemotoren. Maar er zijn ook V6.2.7. Liter met meer dan 175 PK. Wat jij voor jouw nieuwe tweedehandsauto graag wilt, is natuurlijk erg afhankelijk van jouw wensen. De nieuwste motoren zijn daarnaast klein en kunnen vooral tegen een lager brandstofverbruik rijden. Het is natuurlijk ook afhankelijk van uit welk jaar jouw nieuwe tweedehandsauto gaat komen. 

Hyundai tucson occasions online vergelijken

Hoeveel jij straks gaat betalen voor een nieuwe Hyundai Tucson occasions op Gaspedaal.nl is afhankelijk van een aantal zaken. Zo zijn de oudere generaties natuurlijk een stuk goedkoper dan de nieuwste. Zeker wanneer je gaat voor een hybride variant. Maar als je voor de oudste modellen gaat kun je voor een paar duizend euro al een betrouwbaar model rijden. Ook is het natuurlijk afhankelijk van de verschillende occcasions waaruit je kunt kiezen.

Denk aan automatische versnellingsbak of een handgeschakeld model. Het is wel goed om te weten dat er nog maar weinig dieselmotoren te vinden zijn in de Hyundai Tucson. Al kun je natuurlijk altijd kiezen uit een hoeveel heet verschillende uitrustingsniveaus. 

Gerelateerd