De beste manier om natuurlijk je libido te verhogen 

Jij wil op een natuurlijke manier jouw libido verhogen? Dat kan je doen door middelen te gebruiken en je hormoonbalans op orde te krijgen. Lees hier alle mogelijkheden.

Wat betekent libido eigenlijk? Libido wordt niet al één ding omschreven. Sigmund Freud en Jung beschreven libido als volgt: ‘de mate waarin een persoon behoefte heeft aan een vorm van seksualiteit. Het kan dus om allerlei vormen seks gaan. Denk aan individuele seks, maar ook aan seks met je partner. Libido kan je ook wel omschrijven als: verlangen, geslachtsdrift of genegenheid. Een laag libido bij mannen kan verschillende oorzaken hebben. Als ligt de oplossing vaak dicht bij de oorzaak. Wij geven je in deze blog de oplossing voor een verhoogd libido op een natuurlijke manier. 

Natuurlijk je libido verhogen op deze manier: 

Voor iedereen zijn lustopwekkende middelen anders. Je kan erectiepillen kopen of je kan meer doen aan je gezondheid. In sommige gevallen is het raadzaam om het allebei te doen. 

Solo seks 

Masturberen wordt door veel niet aangeraden als lust opwekkend middel. Maar toch is het voor mannen vaak de meest natuurlijk manier om je libido te verhogen. Zo kan het zorgen voor hogere pieken in je testosteron. Je moet dit wel voor een langer aaneengesloten periode doen. Op deze manier kan jij dus ook voor meer seks onder de lakens met je partner zorgen. 

Supplementen 

Je hebt ook veel supplementen die je libido kunnen verhogen. Helaas zijn er veel middelen die geen natuurlijke stoffen bevatten. Ga je Camagra kopen bij erectiepillen.nl dan weet je dat er gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen stoffen. Dit is dus eigenlijk een natuurlijk manier om je libido te verhogen. Maar toch een gemakkelijke manier die weinig energie en tijd kost. 

Minder stress 

Seks werkt ontstressend. Maar omdat jij zo gestrest bent heb jij eigenlijk geen zin in seks. Daarom is het goed om te werken aan je stressgehalte. Ga iets vaker chillen en ontspannen. Kijk eens naar een sauna in de buurt of neem ontspannen iedere week een bad. Uiteindelijk zorgt minder stress voor meer seks. 

Neem geen alcohol en drugs 

Er zijn veel redenen om niet te kiezen voor alcohol of drugs. Maar één ervan is toch wel dat het je libido significant verlaagt. Zo zitten er in alcohol en drugs namelijk gifstoffen die een grote invloed hebben om zintuigen. En vooral de werkzaamheid ervan. Je zal dus je seksuele prikkels moeten zien te verhogen. 

Meer sporten 

Wij zien dat vooral sporten kan helpen om je testosteron gehalte kan verhogen. Zo is het bekend dat bij bodybuilders hun hormoonhuishouding vaak in orde is en hun testosteron zelfs aan de hoge kant is. Dit doen ze eigenlijk enkel door te sporten. Maar natuurlijk maken ze in sommige gevallen ook gebruik van middelen, al kan je dus ook zonder die middelen voor een hoger gehalte in je bloed zorgen. 

Goed slapen helpt 

Eigenlijk helpt een gezonder leven je om meer libido te krijgen. Van sporten, tot minder drugs en minder stress in je leven. Maar ook slaap heeft zeker invloed op je libido. Zo raak je met de weinig slaap sneller afgevlakt. 

Wil jij beter leren slapen? Lees dan dit artikel.

Gerelateerd