Jade Anna van Vliet leeftijd, youtube & meer leuke feitjes

Jade Anna van Vliet is Youtuber. Ze heeft inmiddels al 205K volgers op Youtube en timmert aan de weg als influencer. Daarnaast is ze ook de vriendin van Youtuber Gio Latooy. Wij hebben alle weetjes en feiten over Jade Anna van Vliet op een rijtje gezet.

Leeftijd, woonplaats en school

Jade Anna van Vliet is nog maar zestien jaar. Ze is geboren op 15 juli 2004 in Heemskerk, Noord-Holland. Met deze jonge leeftijd is ze een van de jongste influencers in Nederland. Op haar Instagram, waar ze meer dan 714K volgers heeft, deelt ze heel veel foto’s van haar zelf en wat ze doet. Ze is er niet vies van om een foto in bikini te plaatsen of met een laag decolleté. Tot veel ophef van volgers die zeggen ‘doe normaal’ of ‘je bent nog maar zestien’.

Naast dat ze actief een influencer is en Youtube video’s maakt, zit Jade Anna nu nog in haar examenjaar van de Havo. Zelfs haar examenbundels heeft ze gesponsord gekregen en kan ze een kortingscode voor weggeven! Op welke middelbare school Anne Jade zit, is niet bekend. Dit deelt ze nooit in haar video’s. Waarschijnlijk vanwege privé redenen.

Relatie met Gio Latooy

Jade Anna heeft een relatie met Gio Latooy. Deze jongen is 22 jaar en een van de grootste Youtubers van Nederland. Hij heeft meer dan 1,3 miljoen abonnees op Youtube en maakt elke dag video’s. Hij heeft zelfs zijn eigen merchandise en een eigen bioscoopfilm gemaakt. Op zijn 22 jarige leeftijd heeft hij al zijn eigen huis gekocht en staat er op zijn oprit een Range Rover en een Ferrari. Deze man heeft groot geld en Jade Anna van Vliet lijkt hier van te genieten. Gio heeft zelf in het huis een eigen kamer voor Jade Anna ingericht. In video’s van Jade Anne is te zien dat ze hier aan het studeren is voor haar havo-examens.

Over hun relatie wordt enorm veel gezegd. Vooral over het leeftijdsverschil hebben mensen veel te zeggen. Er zit acht jaar tussen de twee en Jade Anna is nog minderjarig. Dit lijken mensen nogal wat te vinden. Tim Hofman heeft laatst in zijn aflevering van BOOS Gio nog belachelijk gemaakt met zo’n enorm jonge vriendin.

Prank

De twee lijken al lang vrienden. In 2018 maakte ze al samen video’s. Op 1 april 2020 zette ze beide op Instagram dat de twee een relatie hebben. Dit was natuurlijk een 1 april grap. Ook hier kregen ze veel reacties op. Gio heeft namelijk ooit voor de grap in zijn video’s gezegd dat Jade zijn nichtje is en mensen reageerden toen ‘waarom ga je met je nichtje?’ of ‘die meid heeft daddy issues’ en ‘Gio je bent een pedofiel’. Het was allemaal een grap.

Ondanks dat dit een grap was, is de relatie wel realiteit geworden! Op 21 februari 2021 plaatste Jade Anna de eerste foto samen met Gio Latooy. Het is insta official! Nu verschijnen de twee veel in elkaar Youtube video’s. Gio woont op zichzelf en Jade Anna woont nog thuis.

Youtube van Jade Anna

Op Youtube heet Jade Anna gewoon ‘Jade Anna’. Op 18 juli 2015 startte ze haar kanaal en maakte ze nog Youtube video’s onder de naam ‘Forever Jade’. Sinds 22 mei 2016 maakt ze video’s onder de naam ‘Jade Anna’. Op haar kanaal staan nog video’s van toen ze twaalf jaar oud was. In een van de video’s vertelt ze als twaalfjarig meisje dat ze van Youtube haar baan wilt maken. De dromen van deze jonge ambitieuze meid zijn maar mooi uitgekomen!

Elke zaterdag en woensdag upload zij video’s. Haar video’s gaan over beauty, fashion en lifestyle. Daarnaast doet ze ook challenges. Zo laat ze bijvoorbeeld jongens al haar kleding kopen, laat ze anderen haar make-up doen of doet ze kiss, marry, kill met anderen. Hierbij kijkt ze met gasten wie je zou zoenen, trouwen of vermoorden. Ook doet ze challenges met eten en ASMR.

Tiktok

Naast Youtube is Jade Anna ook erg actief op TikTok. Onder de naam ‘jadeanna_’ plaatst ze video’s. Ze deelt veel video’s over de outfit dat ze die dag aan heeft. Hier heeft ze meer volgers dan op Youtube. Meer dan 830.2K mensen volgen haar account. Dat ze op TikTok meer volgers heeft, komt waarschijnlijk doordat TikTok populairder is onder haar leeftijdsgenoten.

Geld verdienen met Youtube

Met deze Youtube video’s lijkt Jade Anna meer geld te verdienen dan haar ‘normale’ leeftijdsgenoten. Met Youtube video’s maken verdien je immers geld door advertenties, producten die je krijgt toegestuurd en promoties die je doet door een product in beeld te laten komen. Dat is iets anders dan vakken vullen bij de Albert Heijn. In een video, waar ze nog maar vijftien jaar oud is, heeft ze een ketting om van Louis Vuitton en zegt ze dat haar favoriete schoenen haar Dior schoenen zijn. Kassa! Deze tiener lijkt nu al duizenden euro’s uit te kunnen geven aan kleding.

Hoeveel geld ze verdient, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is: ze leeft een abnormaal luxe leven voor een zestienjarige en komt in aanmerking met ferrari’s van Gio en haar vriend die zijn eigen huis koopt. Jade Anna gaat alleen maar rijker worden!

Gerelateerd