Houd je een relatie goed door onder andere een vibrator?

Werk, huishouden, hobby’s en kinderen. Deze aspecten kunnen ervoor zorgen dat de relatie onder heet vuur komt te staan. Je hebt het beide erg druk, waardoor je weinig tot zelfs geen tijd meer voor elkaar hebt. Hoe je in het begin nog zo verliefd op elkaar was en geen seconde zonder elkaar kon, mis je nu erg veel van elkaar. Maar hoe voorkom je dat je helemaal uit elkaar groeit? Wat moet je doen om de relatie goed te houden? Hieronder lees je daar meer over!

Door drukte komt het vaak voor dat je minder van elkaar meekrijgt. Toch is het erg belangrijk om nog voor intimiteit te zorgen. Hierdoor behoud je spanning in de relatie. In het begin van de relatie kon je niet van elkaar afblijven, maar nu moet je het echt op gaan zoeken. Denk bijvoorbeeld aan even lekker knuffelen, maar ook seks is niet te ontbreken. Ook de seks kan verminderen. Dit is niet erg gek, want je weet nu eenmaal elkaars wensen en behoeften en bent aan elkaar gewend. Spanning kan toch heel veel goeds doen voor de relatie. Door middel van bijvoorbeeld een vibrator, kun je er voor zorgen dat de spanning weer opbouwt. Je gaat samen iets nieuws ontdekken, wat natuurlijk om intiem vlak erg leuk en spannend kan zijn. 

Probeer iets nieuws

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kan het erg leuk zijn iets nieuws te doen samen. Hierbij draaide het om iets nieuws op intiem vlak. Toch hoeft het niet altijd intiem te zijn om iets nieuws positief op de relatie te laten werken. Vooral in het begin van de relatie merk je dat dit altijd erg leuk is. Je moet elkaar nog helemaal leren kennen wat erg leuk en spannend is. Op een gegeven moment wen je aan de situatie. Je kent elkaar, weet hoe de ander is en wat de wensen en behoeften zijn.

Om ervoor te zorgen dat je de spanning toch behoud, kun je samen nieuwe dingen leren kennen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld op vakantie gaan. Je gaat dan naar een land waar jullie beide nog niet zijn geweest om daar veel nieuwe dingen te leren kennen. Hierdoor kom je samen in een hele andere leefomgeving en situatie, wat erg goed kan werken op de relatie.

Communiceer duidelijk met elkaar

Je leert al van jongs af aan te praten. Hierbij leer je ook om aan te geven als je iets wel of niet wilt. Hoewel we dit allemaal van kleins af aan mee hebben gekregen, hoeft dit lang niet altijd goed te gaan. Het is zelfs zo dat in veel relaties de relatie stuk loopt door de slechte communicatie. Irritaties worden bijvoorbeeld niet uitgesproken, waardoor de emoties al snel hoog oplopen. Wanneer je op de juiste momenten goed met elkaar communiceert, ben je van elkaars wensen en behoeften op de hoogte. Hierdoor zul je merken dat de relatie een stuk soepeler verloopt en dat je kunt werken aan eventuele punten die verbeterd kunnen worden.

Neem tijd voor elkaar

Tijd kost geld en is dus erg waardevol. Om ervoor te zorgen dat je samen in een gezonde en daarnaast leuke relatie zit, wil je er dus voor zorgen dat je af en toe wat tijd voor elkaar neemt. Natuurlijk breng je af en toe wel tijd met elkaar door, maar dit zijn vaak korte momenten. Zo ga je bijvoorbeeld samen naar bed of eet je even snel wat. Toch is dit heel anders dan wanneer je echt even met elkaar gaat zitten. Wanneer je beide dus erg druk bent, kun je het beste een dagje plannen om samen iets te gaan doen. Op die dag heb je alleen tijd voor elkaar, waardoor je zult merken dat je weer de aantrekkingskracht zal voelen.

Doe eens iets spontaans

Hierboven staat beschreven dat het erg handig om een dag te plannen, zodat je dan verzekerd bent dat je even echt de tijd voor elkaar hebt. Hoewel dit zeker belangrijk is, kun je er ook voor kiezen om een keer iets spontaans te doen. Bedenk bijvoorbeeld een leuk uitje om samen te doen of bedenk iets kleins. Je kunt bijvoorbeeld uit eten gaan, maar een kaartje waarin de waardering voor de ander beschreven staat is ook erg fijn. Het draait hierbij om een spontane actie, waardoor de ander helemaal verrast wordt. De ander krijgt een speciaal gevoel en voelt de liefde naar boven komen. Daar doe je het natuurlijk voor.

Gerelateerd