Ga naar deze voetbalclubs tijdens een citytrip met je vriendin

Er zijn zo veel mooie steden door Europa te bezoeken, van Istanbul tot aan Rome en van Parijs tot aan Madrid. Tijdens zo’n citytrip is het heerlijk om door de stad te struinen opzoek naar gezellig eettentjes en leuke barretjes. Maar iedere grote stad heeft vaak ook een grote voetbalclub. Waarom neem jij je vriendin niet op sleeptouw door naar een voetbalclub te gaan in deze grote stad. Met VoetbalTravel.nl ga je van Real Madrid, tot aan Galatasaray en van AS Roma tot aan Paris Saint Germain. 

Citytrip naar Madrid voor Atletico of Real 

Ja, als jij ooit nog naar Madrid op vakantie wil, dan heb je de keuze uit twee enorme voetbalclubs. Zo hoef je de stad geen eens uit. Een voetbalreis Real Madrid is toch wel het ultieme. Dit is namelijk de beste ploeg ter wereld en deze ploeg heeft dan ook de meeste internationale prijzen gewonnen. Maar de supportsschare van Atletico Madrid staan bekend om hun fanatieke aanhang. Je moet zelf maar bepalen wat jij het beste vindt passen bij een citytrip samen met je vriendin. 

Citytrip naar London voor Chelsea, Tottenham of Arsenal 

Londen is een enorm grote stad en is in totaal groter dan bijvoorbeeld de stad New York. Met maar liefst een oppervlakte van 1.572 vierkante kilometers, ben je hier met een dag nog niet doorheen gefietst. In totaal wonen er in Londen zo’n 8,7 miljoen mensen. En sterker nog je hebt er heel veel grote voetbalclubs. Zo heb je de Spurs in Londen zitten, maar ook Chelsea en Tottenham. Wil je liever naar een kleinere ploeg ga dan naar Crystel Palace, Watford of West Ham United. 

Citytrip naar Athene voor AEK of Panathinaikos 

Dat je ooit nog een keer Athene moet bezoeken tijdens een citytrip mag duidelijk zijn. Deze stad heeft een enorm rijke historie en veel ervan is bewaard gebleven of hebben ze gerestaureerd. Hierdoor kan je er dagenlang rondstruinen. Ben je tussentijds zat van al die cultuur. Ga dan naar AEK of Panathinaikos op bezoek. Deze ploegen staan bekend om hun fanatieke fans en dat moet je een keer mee hebben gemaakt als voetballiefhebber. 

Citytrip naar Barcelona voor FC Barcelona 

Lekker een paar dagen aan het strand hangen. Barcelona is een geweldige stad om te bezoeken. Zo heb je er een rijke cultuur en kan je heerlijk genieten van Spaanse Tapas onder de Spaanse zon. Maar wat nog beter is, je kan naar één van de grootste voetbalclubs ter wereld. Mede door onze eigen Johan Cruijff is deze ploeg uitgegroeid tot een grootmacht en zeker één die jij nog een keer zou moeten bezoeken. 

Citytrip naar Parijs voor Paris Saint Germain 

Op dit moment spelen de beste ploegen ter wereld in Parijs. Maar dat moet jij natuurlijk niet tegen je vriendin vertellen voordat je op pad gaat. Jullie gaan namelijk samen naar de stad van de liefde. Die liefde gaan jullie uitgebreid vieren met een bezoekje aan de Notre Dame en de Eifeltoren. Maar wanneer de citytourbus zijn ronde gedaan heeft stap je uit bij deze grote voetbalploeg met sterren als: M’bappe, Messi en Neymar. 

Gerelateerd