Ontwikkel jouw talent met echte topsporters

Droom jij ervan om een topsporter te worden? Door jouw talent te ontwikkelen met echte topsporters bereik jij de top. Ontdek er alles over in deze blog. 

Het bereiken van de echter top is niet voor iedereen weggelegd. Het is maar voor een klein gedeelte aan toppers besteed. Bij sommige voetballers, tennissers of andere sporters is er enorm veel talent. De ander heeft weer de baten van een vader in de topsport, kijk naar Max Verstappen of de zoons van Kluivert. Maar ook jij kan begeleid worden door echte topsporters op weg naar de top. Jij kan het via scorelit.com leren van deze topsporters of coaches:

Brain Linssen 

Als we het hebben over een echte topsporter dan praten we over Brain Linssen. Na jaren te hebben geknokt bij ploegen als VVV-Venlo, Heracles, FC Groningen en Vitesse, wist hij de echte top te bereiken in 2020. Op dertig jarige leeftijd komt hij bij Feyenoord terecht, maakt hij z’n 100ste doelpunt in de Eredivisie en bereikt hij in 2022 de halve finale van de Conference League. Een bak aan ervaring waar jij veel van kan leren. 

Ernesto Hoost 

Wil jij je box techniek verbeteren? Dan moet je natuurlijk bij een topsporter in hart en nieren zijn. Ernesto Hoost is all-time recordhouder van het meest aantal gewonnen K1 gevechten. Naast techniek kan hij ook vertellen wat ervoor nodig is om jezelf in deze sport te perfectioneren. Hij heeft niet voor niets: Mr. Perfect. 

Ron Vlaar

Deze betonnen verdediger staat ook wel bekend als Ron Beton. In binnen- en buitenland heeft Ron gepresteerd. Maar wat de meeste mensen zich toch kunnen herinneren is zijn gemiste penalty in de halve WK finale tegen Argentinië. Hij wist zich te herpakken en door te knokken. Een mentaliteit waar iedereen veel van kan leren.

Billy Bakker 

De hockeyspeller heeft bereikt waar velen van dromen. Zo is hij wereldkampioen geweest, heeft hij op de olympische spelen gespeeld en heeft hij geweldige statistieken. Zo scoorde hij meer dan 100 keer in 350 wedstrijden. Van Billy Baker kan veel leren op gebied van een goede aanname en je positionering op het veld. Lees dit artikel als je nog meer wil leren over mentale weerbaarheid in de topsport.

Gerelateerd