Welke producten mogen niet missen in de koffer van jouw partner

Welke producten mogen niet missen in de koffer van jouw partner?

Een vakantie breng je het liefst door met je partner. Voor de ene vakantie delen jullie een koffer en voor de ander hebben jullie beide een eigen. Hoewel jullie misschien beide een eigen koffer inpakken, is het toch nuttig om te weten wat er bij jouw partner allemaal in gaat. Er zijn namelijk een paar essentiële producten die ze niet mag vergeten. Handig voor jou om te weten als je haar wil verrassen met een spontane vakantie. Ook handig om te weten zodat je het altijd even kunt controleren voordat jullie vertrekken. 

Een handjevol verzorgingsproducten

Het is misschien nog wel belangrijker om je huid te verzorgen wanneer je op vakantie bent. Alle uv-straling, zout en chloor zorgen ervoor dat je huid sterk uitdroogt. Hetzelfde geldt overigens voor je haar. Daarom is het verstandig om je huid en haar goed te beschermen. 

Ten eerste is het belangrijk om elke dag spf te smeren. Dit is ook belangrijk als er geen zon schijnt, want er is altijd uv-straling. Mensen die elke dag spf smeren hebben minder kans op het krijgen van rimpels. Het is dus een aanrader om de zonnebrand in je ochtendroutine op te nemen. 

Naast verzorgingsproducten is make-up natuurlijk ook welkom. Een foundation kun je natuurlijk wel achterwege laten, want de bruine kleur van de zon staat je vaak beter. Daarnaast is een luchtje ook onmisbaar in de koffer. Laat haar een van de herfstgeuren inpakken voor de avondjes uit. Zo’n sterke houtige geur is perfect voor een diner bij kaarslicht bijvoorbeeld.

Alles voor de lange lokken

De lange lokken hebben ook op vakantie verzorging nodig. Zorg ervoor dat ze een masker in haar haar kan doen om de schade van de uv-straling, chloor en zout te herstellen. Bovendien is het belangrijk om zo min mogelijk warmte te gebruiken. Laat de föhn daarom thuis. Dat bespaart ook ruimte in de koffer.

Het is veel beter om de lange lokken aan de lucht op te laten drogen. Wil ze toch krullen creëren? Dan zijn daar methoden voor, waar geen warmte aan te pas hoeft te komen. Ik hoor je denken, hoe blijven krullen langer zitten? Dat is heel simpel. 

Laat haar sokken, een haarband of de band van een badjas gebruiken om haar haren mee te krullen. Deze blijven het beste zitten als er een nacht mee geslapen wordt. Het inrollen gaat heel makkelijk en is daardoor een fluitje van een cent. 

De volgende ochtend staat ze op met prachtige krullen, waar je zelf als partner ook van kunt genieten. Het voordeel is dat je er niet veel voor nodig hebt. Een paar sokken zijn namelijk al voldoende.

De mooiste badkleding

Uiteraard mag badkleding niet ontbreken tijdens een zonvakantie. Zorg ervoor dat ze genoeg badkleding inpakt in verschillende kleuren. De ene kleur staat beter met de dag dat ze bruiner wordt. 

Volg de badmode trends voor de zomer van 2024, deze zijn heel divers. Zo sla je de plank nooit mis als je veel kleur draagt deze zomer. Prints en patronen, maar vooral veel kleuren zijn helemaal trendy in 2024. 

Bovendien zijn de cut-out bikini’s ook helemaal terug deze zomer. Je zult veel andere dames met deze badmode zien op het strand en aan het zwembad. Je moet wel van deze trend houden uiteraard. Niet elke vrouw wil zich zo bloot geven. Een bikini is al weinig stof en zorgt al niet voor veel bedekking. Cut-outs zorgen ervoor dat er nog meer delen bloot zijn.

Voor jou als partner is het sexy om je vrouw zo rond te zien lopen. Wil je dat ook met de rest van de wereld delen?

Gerelateerd