Wat heb je nodig om zelf jouw telefoon te bevestigen?

Veel mensen van de jonge generatie weten als geen ander hoe je digitale apparaten kunt installeren of aansluiten. Alsof ze geboren zijn met kennis over hoe je apps installeert, het internet afstruint of een product van SP connect gebruikt. Maar, niet iedereen weet hoe je gemakkelijk met digitale apparaten overweg kan. In dit artikel leggen we je kort uit wat je nodig hebt om een telefoon te kunnen installeren in een auto of op de fiets. Hoe zorg je dat je je telefoon ergens aan kunt bevestigen, maar dat hij ook veilig en stevig blijft zitten?

 Zuignap

Vaak wordt een telefoon bevestigd door middel van een zuignap. Deze zuignap maak je vochtig en bevestig je vervolgens aan een plat oppervlak, zoals het raam van een auto. De houder kun je vervolgens via de zuignap aan het raam plaatsen. ram mount is een van de meest geliefde merken op het gebied van elektronica. Je wilt natuurlijk je elektronica stevig en veilig bevestigen, en daar is ram een expert in.

Telefoonhouder in de airco

Een telefoonhouder kan ook vastgemaakt worden aan de verschillende inkepingen die in de airco te vinden zijn. Door de houder vast te klemmen in het ventilatierooster zit de telefoonhouder stevig vast. Het is echter wel belangrijk dat je rechte horizontale lamellen in het ventilatierooster hebt. Het voordeel hieraan is dat de telefoon dichtbij het stuur zit en je ogen dus niet ver hoeven te reiken om de navigatie te kunnen volgen.

person hand holding iPhone X

Magneet bevestiging

Je zou een telefoon ook kunnen bevestigen met een magneet. Je hoeft echter een dun metalen plaatje te bevestigen en kunt vervolgens stevig en veilig je telefoon op een houder plaatsen. Hoe het werkt? De houder wordt geleverd met twee magneten plaatjes. Als je een hoesje om je telefoon hebt, dan bevestig je het magneten plaatje tussen jouw telefoon en het hoesje. Wanneer je je telefoon (in het hoesje) vervolgens bij de houder houdt, zal deze door de magnetische werking blijven zitten.

Fietsstandaard

Ook op de fiets kun je je telefoon bevestigen. Hierdoor hoef je hem niet uit je zak te halen als je ter plekke wilt weten hoe het nou ook alweer zat met die route, maar kun je de navigatie zien terwijl je fietst. Dit zorgt ervoor dat je veiliger op de fiets zit en minder afgeleid wordt. Een houder voor je telefoon kun je gemakkelijk bevestigen aan het stuur en zo zit deze stevig en veilig.

Houder voor aan je computer

Tegenwoordig werken we natuurlijk allemaal steeds meer achter beeldschermen, zoals achter het beeldscherm van een laptop of computer. Als je ondertussen ook nog wilt videobellen met vrienden of collega’s, maar dat niet op je computer wilt doen, dan is het onhandig om je telefoon ergens neer te zetten. Als je je telefoon staand tegen je laptop aanlegt is de kans groot dat hij constant wegglijdt. Om dat te voorkomen zou je een houder aan kunnen schaffen, die je vastmaakt aan de zijkant van het beeldscherm van je laptop of computer. Al kan het af en toe ook aan te raden zijn om je schermtijd iets te verminderen.

Gerelateerd