De allerleukste voetballenspellen van dit moment

Voetbal is één van de meest gespeelde spellen in Nederland – als het niet het aller populairste spel is. Jonge kinderen zitten vaak in een voetbalteam om zo in een teamspot te kunnen participeren. Voetbal is populair, dat blijkt maar weer. Het is niet gek dat voetbal dan ook de meest gekeken sport is op de Nederlandse televisie. Maar wat voor voetbalspellen bestaan er eigenlijk nog naast de “standaard” voetbal? In dit artikel verzamelen we de allerleukste voetbalspellen van dit moment.

Voetbal op trampolines

Herinner je nog hoeveel lol je als kind misschien wel ha op trampolines? Als jouw ouders geen trampoline in hun tuin hadden, dan zat de kans er dik in dat je misschien wel een vriend of vriendin ha wiens ouders wél een trampoline hadden. Dit huis werd vaak ook direct favoriet als huis om in te spelen, omdat iedereen op de trampoline wilde. Tegenwoordig spelen mensen nog steeds op trampolines, maar dan met andere sporten: wist je bijvoorbeeld dat je ook trampolinevoetbal kunt spelen? Er zijn trampolines in allerlei soorten en maten, en je kunt je daar dus ook op vermaken mét een voetbal! Kijk wel uit dat hij niet op je hoofd belandt.

Voetballen op een veld

Natuurlijk kun je ook nog steeds voetbal spelen door het veld te betreden met een bal en genoeg spelers. Voetballen kun je doen op een echt voetbalveld, maar je kunt ook zelf twee kleine goaltjes neerzetten op een veldje in de buurt. Trommel al je vrienden op, trek wat sportkleding aan en klaar om samen te bewegen én lol te maken. Twee vliegen in één klap dus. Wist je dat er tegenwoordig ook allerlei verschillende opblaas doelen zijn, die je gemakkelijk mee kunt nemen in je sporttas? Zo kun je overal, ook onderweg of op vakantie, je favoriete spel spelen.

Voetbaltafel

Een voetbaltafel is een populair accessoire op veel verschillende kantoren. Bij de borrel op vrijdagmiddag kan dan even alle stress van de afgelopen week van ieders schouders verlost worden door even een potje voetbaltafel tegen elkaar te spelen. Aan een voetbaltafel kunnen maximaal vier mensen spelen en speel je in teams van twee tegen elkaar. De één draagt de verantwoordelijkheid over de verdediging, de ander ontfermt zich over de aanval. Een tafelvoetbal kopen om deze op kantoor te hebben is natuurlijk ontzettend leuk. Daarnaast is het ook een heel leuk accessoire voor in huis of in een man cave.

man playing soccer game on field

Fifa

Fifa is met stip op een het meest populaire voetbalspel wat je digitaal kunt spelen. Dit spel is een aantal jaar geleden gelanceerd en wordt sindsdien ontzettend veel gespeeld door zowel voetbal- als gameliefhebbers. Wat Fifa mede zo leuk maakt, is dat je kunt spelen met échte spelers, die bijvoorbeeld ook in de Eredivisie spelen. Als je bijvoorbeeld heel erg fan bent van Lukaku, dan geeft Fifa je de mogelijkheid om ook met hem te spelen. Fifa speel je op een Xbox of Playstation of een andere spelcomputer.

Gerelateerd