Interieur tips en trics

De keuze is gemaakt, de zoektocht gestopt en het contract is ondertekend, yes je krijgt een nieuw huis! De sleutel heb je nog niet, dus deze tijd ga je goed besteden, want er valt een boel te kiezen. Straks ga je je nieuwe woning inrichten en hoe pak je dat het beste aan?

Kies je interieur

Alles wat de binnenkant betreft valt onder interieur. Je mag hierbij denken aan de grote zaken als; wil ik verbouwen en laat ik de keuken en het sanitair zitten of ga ik vernieuwen? Vervolgens ga je denken aan welke vloer wil ik? Wil ik zacht tapijt of gemakkelijk pvc? Hoe werk ik de wanden en het plafond af, welke kleuren wil ik? Wat hang ik voor de ramen; wil ik voiles of jaloezieën? Welke meubels gaan mee of wil ik vervangen? Dat zijn nog eens vragen, he?

Van huis naar jouw thuis

Je begint met inspiratie opdoen. Zoek wat jij mooi vindt. In tijdschriften, op televisie en in de woonwinkels. Maak een indeling, kies de kleuren en vloer als basis. Daarna door naar raamdecoratie en tot slot de accessoires. Dit is echt een hele leuke tijd en je komt ongetwijfeld op veel goede ideeën. Tegelijkertijd begrijpen we ook dat het je misschien volledig gaat duizelen en dat je moeite hebt om dit te bedenken of om niets te vergeten. Geen paniek. Ook dáár hebben wij een oplossing voor!

De helpende hand

Bezoek eens een woonwinkel, zoals bij deze woonwinkel in Leeuwarden. De specialisten in wonen bieden altijd een actueel assortiment, het allerbeste advies en de slimste oplossingen door echte vakmensen. Ook als je totaal geen idee hebt wat je mooi vindt of wat bij jou en je nieuwe huis past zijn er mogelijkheden. Je kijkt samen naar de verschillende woonstijlen en gebruikt dit als basis voor de keuzes die je gaat maken. In de winkel zie en voel je verschillende producten. Zo krijg je een beter idee wat je met je interieur kan doen. En eenmaal binnen kom je op allerlei ideeën. Zo kom je steeds dichter bij je uiteindelijke interieur. Het inmeten en monteren wordt je ook uit handen genomen. Daar hoef je zelf niet achteraan. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten van je interieur in je eigen thuis!

Gerelateerd