Handig: Mannen boxershorts

Het is tijd om je onderbroeken la weer te vullen, maar wat is nou de beste mannen boxershort? Er zijn ontelbaar veel soorten en maten boxershorts, wat shoppen en het aanvullen van je onderbroeken la erg lastig kan maken. Vandaag komen we er achter wat nou DE beste heren boxershorts zijn.

Welke boxershort past bij mij?

De eerste stap is natuurlijk kijken wat bij je past. Wat vind je mooi, welk materiaal vind je fijn, lange of korte pijpen, strakke of wijden pijpen, welke maat heb ik, verschilt dit per merk? Het kopen van de perfecte boxershort kan dus best lastig zijn en zal per persoon verschillen. De eerste stap in je zoektocht is antwoord geven op deze vragen.

Materiaal?

Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat je kijkt van welk materiaal je boxer is gemaakt. Vroeger waren alle boxers vrijwel hetzelfde. Tegenwoordig zit dat anders, elke boxer is weer van een ander materiaal gemaakt en dit is ook iets om rekening mee te houden. Vind je het bijvoorbeeld fijn om boxer te dragen die van 100% gerecycled materiaal zijn gemaakt, is dat iets waar je naar moet kijken. Maar de laatste tijd zijn vooral de bamboe boxers helemaal in. Hoe komt dit? Nou, dit komt doordat bamboe een heel licht gewicht is. Het andere voordeel van bamboe boxers, is dat je hier amper in zweet, perfect voor de warme zomerdagen dus! Maar naast het weinige zweten, wordt het vocht goed doorgelaten en heb je niet eens het gevoel dat je een onderbroek aan hebt.

De beste boxershort

Maar nu de echte vraag. Wat is nou de beste mannen boxershort? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk voor iedereen anders, de beste boxershort zal namelijk altijd een persoonlijke keuze zijn, maar er zijn natuurlijk wel een aantal boxers, die het bij de meeste mannen erg goed doen.

Paul Boxershort

Op nummer 1 staat “Paul Boxershort”. Deze boxers krijgen een 5/5 als het gaat om comfort en ze zijn ook nog een super stijlvol. Waar die 5/5 nou vandaan komt kan je waarschijnlijk al wel raden. De boxer is gemaakt van bamboe en dit voel je meteen. De boxers zijn ontzettend licht en ook nog eens ademend. Verder scoort de boxer hoog, omdat hij een slim fit pasvorm heeft en een normale lengte. Hij sluit door overal perfect aan.

Mason Korte Boxershort

Op nummer 2 staat de “Mason Korte Boxershort”. En ook deze boxers scoren weer een 5/5 op het gebied van comfort. Je raad het waarschijnlijk al, ook deze boxer is weer gemaakt van de geweldige bamboe stof. Het verschil met 1 is  dat deze boxer een korte pijp heeft. Aals dit is waar je voorkeur ligt zijn deze boxers perfect voor jou.

Undiemeister

Op nummer 3 staat “Undiemeister”. En alweer scoort de boxer een 5/5 op comfort, maar dit keer niet gemaakt van bamboe. Deze boxers zijn namelijk gemaakt met lezing model en biologisch katoen. Deze stoffen worden gehaald uit beukenbomen. Het grote voordeel aan dit materiaal is dat het milieuvriendelijk is en het zorgt voor veel draagcomfort. Deze boxer is wat duurder dan de nummer 1 en 2, maar je krijgt er een super goede boxer voor terug. Wat we hieruit kunnen opmaken, is dat veel mannen razend zijn over de heerlijke bamboe boxers!

Gerelateerd