Een penis sleeve kopen kan met deze tips!

Als je een penis sleeve voor het eerst ziet, denk je misschien dat het een dildo is die uitgehold is. In principe is dat ook wel een beetje zo, in de sleeve kan de man namelijk zijn penis schuiven. Op deze manier wordt zijn penis vaak dikker, al kan de penis sleeve het ook verlengen, waardoor het ook wel een penis extender of verlenger genoemd wordt. Dit klinkt natuurlijk goed en daarom wordt dit seksspeeltje alsmaar populairder. Wil je zelf ook een penis sleeve kopen? Pas de volgende tips toe!

Normaal vs vibrerend

Kom je als man te snel klaar? Je moet er dan voor zorgen dat je penis minder gestimuleerd wordt, waarbij een penis sleeve kan helpen. Hierdoor voel je namelijk minder waardoor de seks dus minder intens wordt. Als je juist meer wilt voelen met behulp van een penis sleeve dan moet je niet voor een normaal exemplaar kiezen. In plaats daarvan kun je dan beter een vibrerende penis sleeve kopen. Dit geeft extra vibraties die zowel de penis als de vagina zullen voelen, terwijl de penis dus ook nog een stukje groter is. Zo zal de seks hoe dan ook heerlijk voelen voor jullie beide!

Ballen, eiken en/of anus

Bij het kopen van een penis sleeve heb je diverse opties. Zo kun je onder andere kiezen voor een model met plek voor je ballen. Hierdoor blijft je balzak tijdens de seks goed zitten, terwijl je met deze sleeve je ejaculatie ook nog eens goed kunt uitstellen. Toch wil niet elke man een penis extender hiervoor gebruiken, soms moet de verlenger juist voor meer stimulatie zorgen. Kies dan voor een penis sleeve waarin een uitsparing voor je eikel zit of een exemplaar waar een buttplug aan vast zit. Dit is vooral een aanrader als je ervan houdt om genomen te worden door een strapon.

Bijzondere exemplaren

Inmiddels hebben we de penis sleeves genoemd die het populairst zijn onder mannen. Desondanks zijn er ook nog wat speciale modellen te vinden die niet voor iedereen weggelegd zijn, maar wel het benoemen waard zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor de sleeves die je kunt pluggen in een powerbox, perfect voor de fans van electro seks! Is je fetish juist het niet mogen hebben van een erectie? Dan kun je een penis sleeve aanschaffen die de vorm van een kuisheidskooi heeft. Dit kun je gemakkelijk over je penis schuiven en voor een lange tijd dragen zonder dat anderen het merken.

Gerelateerd