Echte mannen dragen wijde boxers, dit is waarom 

De laatste jaren is er veel gebeurd in de wereld van mannenondergoed. Maar wist je dat als echte man je wijde boxershorts draagt? Hier de voordelen van wijde boxers op een rij. 

Er zijn tal van verschillende materialen te noemen waar mannenondergoed van wordt gemaakt. De laatste jaren ontstaat er een trend in bijvoorbeeld bamboe, maar de meeste boxers worden nog gemaakt van katoen. Ook zijn er ontzettend veel verschillende soorten ondergoed voor mannen. Van strakke boxers tot ballenknijpers (de slip), maar er zijn ook mannen die houden van boxers met lange pijpen. Wij houden van de wijde boxer voor heren, want wij zijn echte mannen! Waarom wij hier zo veel van houden, lees snel verder. 

#1 Strak is kak 

We vallen maar even met de deur in huis, want uit onderzoek is gebleken dat strakke kledingstukken slecht zijn voor de gezondheid. Dit is een onderzoek dat zowel in Duitsland als in Amerika is gedaan. Strak ondergoed zou slecht zijn voor jouw gezondheid. Zo kan je er bijvoorbeeld meer maagzuur van krijgen en is de kans op een blaasontsteking bij strak ondergoed groter. Maar het allerergste is nog: het zorgt voor een slechte doorbloeding en verminderde vruchtbaarheid. Een wijde boxer zorgt voor meer bewegingsvrijheid en neemt al deze negatieve punten van hierboven helemaal weg. 

#2 De keuze is reuze 

Niet alleen kan je kiezen voor een reuze onderbroek, maar je kan bij wijde boxershorts ook kiezen voor enorm veel kleuren. Bij strakke boxers valt het op dat het vaak saaie kleuren zijn. Daarbij zie je ook dat er veel verschillende ontwerpen worden bedacht rondom wijde boxers. Inmiddels heb je bijvoorbeeld wijde boxers met zakken. Draag je portemonnee en je telefoon altijd dicht bij je.. 

#3 De oplossing voor platte billen 

Als mannen kunnen wij ook weleens onzeker zijn over ons lichaam. Van smalle benen tot een platte kant. Een wijde boxer heeft vaak langere pijpen. Hierdoor zullen je spillen beentjes minder opvallen bij de vrouwen. Maar ook die platte billen worden niet meer beoordeeld. Wat bij een strakke boxer enorm opvalt zie je niet wanneer je kiest voor een wijdere boxer. 

#4 Een eigen stijl 

Macho mannen die wijde boxers dragen zijn echte trendsetters. De strakke boxer dragende man is namelijk nog steeds in de meerderheid. Maar jij wil het liefst uniek zijn en niet meelopen met de meute. Dat begint al met het ondergoed dat je draagt. Veel vrouwen zullen het aantrekkelijk vinden dat jij kiest voor heel wat anders. Ook onderling zullen de vrouwen jouw boxerkeuze bespreken, en voor je het weet is het algemeen bekend dat jij de trendsetter bent. 

#5 Day in and out 

Een wijde boxer is er niet alleen voor onder je broek. Het wordt dan wel ondergoed genoemd, maar doordat hij wijder en langer is dan een strakke boxer kan je hem ook gewoon zonder broek dragen. Heb je een zwaar weekend gehad? Ga lekker met jouw badjas en boxer op de bank liggen en speel de hele dag op de Playstation of zet lekker een film aan. Pizzabezorger voor de deur? Hij zal niet raar opkijken als jij in je wijde boxer voor de deur staat. 

Gerelateerd