Dit zijn de mooiste SUV’s van dit moment 

SUV’s zijn hot. En dat is niet gek, de keuze is ook echt reuze. Zo heb je stoere terreinwagens, juist hele luxe SUV’s, praktische fullsize SUV’s of juist een midsize of mini SUV. Liever een crossover of juist een sportief model? We vertellen jou alles over de mooiste SUV’s van dit moment in deze blog. 

De beste SUV is een auto die past bij jouw budget, maar zeker ook bij jouw wensen. Zo zijn er hele sportieve SUV’s te vinden, maar ook hele praktische gezinsauto’s. Wist je dat een SUV staat voor een hoge auto. Daarnaast kun je bij een SUV ook rekenen op veel ruimte en meestal met vierwielaandrijving of tweewijlaandrijving. 

De beste SUV van dit moment: de Volvo XC40

Van hoog Scandinavisch niveau? Dae beste SUV van dit moment is de Volvo XC40. Deze SUV-auto zit boordevol innovatieve technologieën. Zo heb je de T3 Momentum Core en de Volvo XC40 2.0 T4. R-Design. Prachtige SUV’s die je zeker eens moet inplannen voor een testritje, enkel op die manier weet je of deze beste SUV bij jou past. 

Betaalbare SUV’s

En dan zijn er ook nog een paar relatief betaalbare SUV’s die je op dit moment kunt aanschaffen. Laten we eens kijken. Want wij kunnen natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken, maar we snappen het wel als je niet voor de hoofdprijs wilt gaan. En tóch een goede auto wilt rijden. 

1.    Dacia Duster 

Op nummer 1 staat de 1.2 Tce 4X2 Prestige Duster van het budgetmerk Dacia. Deze auto is een absolute hit in 2022. En dat komt niet alleen omdat de auto zo fijn rijdt. Maar ook de mogelijkheden van deze auto zijn groot. Zo is deze SUV niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens van een prima formaat. Hierdoor heb je heel veel ruimte voor een relatief klein bedrag. Vanaf 12.000 euro kun je deze auto al rijden. 

2.    Kia Stonic 

Een auto die dan net weer niet zo groot is, is de Kia Stonic. Voor iedereen die dus een betaalbare SUV wilt rijden, maar niet direct in een grote bak voor wilt komen rijden is dit een leuk formaat. De prijs begint vanaf 16.000 euro. Het leuke aan deze SUV’s is ook het feit dat je voor het dak een afwijkende kleur kunt uitzoeken. 

3.    Citroën C3 Aircross 

Nog een SUV auto waar wij een beetje verliefd op zijn geworden. Vanaf 14.795 euro rijd je deze auto. Al. De AirCroiss is een betaalbare auto. Toch rijd je niet een doorsnee auto. Dat komt ook doordat deze SUV een prachtig design heeft. Er zijn verschillende varianten van deze bijzondere SUV op de markt te vinden. 

Weet jij ondertussen welke SUV uit deze blog bij jou past? Of wil je liever toch nog even verder kijken? Wij raden je aan om altijd een proefrit in te plannen, op deze manier weet je zeker of een auto bij jou en je wensen past. En zeker als je een SUV wilt rijden, want de keuze is – zoals je hebt kunnen zien – reuze. 

Wil jij een SUV kopen onder de 25.000 om mee op vakantie te gaan? Kijk dan deze video!

Gerelateerd