Dit is waarom een printer tegenwoordig onmisbaar is in huis

Toen je nog op school zat, werd er heel wat afgeprint. Regelmatig moesten er papieren worden geprint, werkstukken, brieven en ga zo maar door. Inmiddels ben je volwassen. Heb je je eigen huis. Alleen misschien geen printer. En geloof ons, je zult merken dat deze onmisbaar zal zijn.

Door de digitalisering van onze samenleving zijn we steeds meer digitaal gaan doen. Dat neemt niet weg dat we soms ook niet zonder ouderwets papier kunnen. Het is fijn om bepaalde zaken gewoon zwart op wit te hebben staan. Denk bijvoorbeeld aan de administratie, maar ook aan tickets voor een concert of pretpark. Er zijn altijd wel momenten waarop je een printer nodig hebt. Als je die niet in huis hebt, betekent dit vaak een heel gedoe om elders te printen. Zonde van je tijd. Gelukkig zijn printers tegenwoordig helemaal niet meer zo duur. Een hp all in one printer is voor werkelijk elk budget verkrijgbaar. Voor het geld hoef je het dus niet te laten.

Twijfel je toch nog of een printer wel echt noodzakelijk is? Hier volgen enkele redenen waarom een printer tegenwoordig écht onmisbaar is in huis.

Administratie bijhouden

Een eigen huis betekent ook al snel dat je heel wat administratieve rompslomp zult hebben. Persoonlijke financiële gegevens wil je liever niet elders printen. Toch is dit soms wel noodzakelijk. Bijvoorbeeld omdat een verzekeringsmaatschappij belangrijke papieren nodig heeft. Wil je deze echt op een openbare locatie inscannen of printen? Waarschijnlijk niet.

Met een all-in-one printer ben je in staat om dit gewoon vanuit huis te doen. In de veiligheid van je eigen omgeving. Bovendien werkt dit natuurlijk ook veel sneller. Zeker wanneer de papieren snel ingeleverd moeten worden.

Zorg er wel voor dat je standaard een voorraadje cartridges in huis hebt liggen. Het laatste wat je wil, is dat je op het laatste moment nog even de stad in moet om hp 903 cartridges op de kop te tikken. Dan zal je net zien dat je ze nergens kunt vinden. Wees dus altijd goed voorbereid.

Zelf foto’s printen

Ook een echt mannenhuis kan wel een persoonlijke touch gebruiken. Het fijne van een all-in-one printer is dat je hier meestal ook foto’s mee kunt afdrukken. Handig, want zo hoef je niet van externe diensten gebruik te maken. Denk ook eens in wat een fantastische pranks je hiermee uit kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan het afdrukken van grappige foto’s van je vrienden in A3-formaat en deze ophangen in de buurt. Of hier een persoonlijke verjaardagskaart van maken. Zo’n fotoprinter komt altijd wel van pas.

Onmisbaar voor festivalbezoekers

Ben jij dol op festivals? Dan weet je ook wat een crime het vaak is om je toegangscode te laten scannen via een mobiele telefoon. Negen van de tien keer werkt de barcode niet. Het is dan ook beter om je toegangsbewijs gewoon te printen. Hiermee kan deze meestal gewoon vlekkeloos worden gescand en ben je binnen mum van tijd binnen.

Gerelateerd