Maak kennis met het unieke Racesquare event

De kans is groot dat je wel eens van het bekende Racesquare event hebt gehoord. Er is nu eenmaal een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Dit is natuurlijk dé place to be voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van alles wat er maar met Formule 1 te maken heeft. Nu is het ook goed mogelijk dat je eigenlijk geen idee hebt wat er tijdens dit evenement gebeurd. Mocht dit kloppen dan heb je geluk. In dit artikel hebben we namelijk de belangrijkste info voor jou op een rijtje gezet!

Wat is Racesquare eigenlijk?

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is Racesquare vraag je je af? Racesquare is een speciaal evenement wat plaatsvindt in onder andere Utrecht. Tijdens dit evenement komen Formule 1 liefhebbers uit het hele land bijeen voor een dag vol plezier en spanning. Het evenement vindt plaats midden in het centrum van de stad en staat bekend als een echte F1 racing experience Utrecht. Het bijzondere aan Racesquare is dat je niet naar een echte race kijkt, maar dat je zelf mee kan doen met een simulatie van een echte race. Dit doe je door plaats te nemen achter één van de speciaal ontworpen stoelen die lijken op echte F1 zitjes. Net als in het echt is het aan jou om als eerste over de finish te gaan. Spanning en sensatie is een garantie tijdens je bezoekje aan Racesquare.

Spanning en sensatie voor iedereen

Het spreekt voor zich dat Racesquare leuk is voor iedereen die zelf ook eens achter het stuur van een digitale raceauto wilt zitten. Tijdens het rijden wordt je echt in de race gezogen en voel je je net Max verstappen. Het is mogelijk om voor heel wat verschillende arrangementen te kiezen. Dit maakt het dan ook een leuk uitje voor mensen die nog op zoek zijn naar iets voor met het hele gezin. Woon jij niet in de buurt van Utrecht en omstreken? Maak je geen zorgen, er zijn meer dan genoeg andere vestigingen te vinden. Een volledig overzicht hiervan kan je terugvinden op de website van Racesquare zelf.

Bezoek jij ook de Racesquare in Utrecht?

We hopen dat je dankzij de info uit dit artikel een beter beeld hebt gekregen bij Racesquare en bij de redenen waarom ook jij voor dit event zou moeten kiezen. Als je het leuk vindt om zelf eens als een echte coureur te racen dan raden wij je zeker aan om hier eens een kijkje te nemen. Nog veel meer te weten komen over hoe de races er precies uitzien? Op de website van Racesquare kan je nog veel meer info vinden die je als coureur op weg helpt. Voor je het weet heb je een super leuke dag waarop je een goed beeld krijgt over het leven van de echte coureurs!

Gerelateerd