Dit is een stoere outfit voor naast je motor

Wil jij graag stoer gekleed door het leven? Dan kan je kiezen voor stoere kleding voor naast de motor. Wij hebben een aantal toffe items op een rij gezet voor je. 

Je kent vast wel de plaatjes van stoere vrouwen en mannen op de motor. Vaak hebben ze dan tatoeages en lang haar. Veel vrouwen kleuren hun haar zwart of donkerrood. Dat past erg goed bij het uiterlijk van een echte stoere motorrijder. Goede motorkleding voor op de motor is erg belangrijk voor jouw veiligheid. Maar ook wanneer je van de motor af stapt wil jij dit uiterlijk het liefst behouden zonder dat je in echte motorkleding rondloopt, wat vaak minder comfortabel is voor bijvoorbeeld een stadswandeling. Van een leren jas dames tot een paar leren laarzen voor mannen. Wij geven je wat je nodig hebt in dit artikel!

Let op: Dit artikel staat vol met toffe kleding die je kan dragen naast je motor. Dit betekent dat ze niet geschikt zijn als motorkleding voor op de motor. 

Leren jack 

Of je nu een dame of een heer bent. Wanneer je er stoer bij wil lopen begin je altijd bij de bovenkleding. Dit is de kleding die het eerste opvalt. Zo ken je misschien wel de motorclubs die allemaal een motorjack dragen. Maar je kan ook een mooiere getailleerde leren jas heren halen bijvoorbeeld voor wanneer je van de motor afstapt. Wanneer je een goede leren jas haalt dan zal hij nog jarenlang meegaan. Daarnaast zie je er gelijk uit als een echte badass! 

Skinny Jeans/Spijkerbroek

Ben jij een tough guy of woman? Dan draag je standaard een zwarte of donkerblauwe spijkerbroek. Ga maar eens kijken in de Amerikaanse Hollywood films, iedere badass draagt een spijkerbroek. Dan nog het liefst een skinny jeans waar al je beenspieren goed in te zien zijn. Of als vrouw natuurlijk dat strakke kontje. Zit er een gat in je spijkerbroek dan is dan geen probleem, misschien hoort het er zelfs wel een beetje bij. 

Zwart leren laarzen

Om het helemaal af te maken draag je daar nog zwarte leren laarzen bij. Dit moeten natuurlijk wel echte leren laarzen zijn die tot boven je enkels komen. Met je stoere boots ben je helemaal de man. Leren laarzen die op dit moment helemaal in zijn, zijn de chelsea boots. Je kan ook kiezen voor een nog flinkere stapper zoals een Timberland schoen. Deze laarzen maken je outfit helemaal af! 

Overhemd (van spijkerstof)

Laten we het toch nog even hebben over het helemaal afmaken van jouw outfit. Dat kan je natuurlijk doen met een een goed overhemd. Deze koop je het liefst van spijkerstof. Met een stoer donkerkleurig overhemd onder je leren jas kan je ook in de zomer uit de voeten. Want leer warmt natuurlijk behoorlijk op. Maar je wil ook gewoon er stoer uit blijven zien. Dus raden wij aan om een overhemd van spijkerstof te kopen. Bijvoorbeeld het merk Levi’s verkoopt kwalitatief goede overhemden. 

Gerelateerd