Dilara Sanlik: mysterieuze ex-vriendin van Max Verstappen

Dilara Sanlik is de mysterieuze ex vriendin van Max Verstappen. Met nadruk op mysterieus. Vaak wanneer iemand een bekende vriend of vriendin heeft, staat degene ook vol in de spotlights. Bij Dilara is dit niet het geval. Over haar is weinig te vinden. Wij hebben uitgezocht wie zij is en wat we over haar weten.

Afkomst

Dilara Sanlik is volgens bronnen nu rond de 23 jaar. Een exacte geboortedatum van Sanlik is niet te vinden. Voor zover we weten heeft Dilara een Turkse vader en een Duitse moeder. Ze is geboren in Duitsland. Waar ze nu woont is onduidelijk, maar er is wel een vermoeden. Op haar afgeschermde Instagram pagina staat München en Londen als locatie in haar bio tekst. Zou ze dan twee woonplaatsen hebben? Het is een groot vermoeden dat ze woont en studeert in Londen en dat haar ouders gewoon nog in München wonen. 

Max Verstappen en de ontmoeting met Dilara

In januari 2018 verscheen Dilara Sanlik voor het eerst op de Instagrampagina van de Formule 1 coureur Max Verstappen. In september 2018 zouden de twee er officieel een label op hebben geplakt. Ze hebben elkaar ontmoet door de sponsor van Max Verstappen. Helmut Marko is adviseur van het Formule 1 team Red Bull en hij dacht dat Max en Dilara wel goed bij elkaar zouden gaan passen. Helmut Marko is goed bevriend met de familie van Dilara Sanlik en nodigde Dilara uit tijdens een etentje met Max Verstappen. De cupido Marko heeft dit goed gezien en het koppel is twee jaar lang bij elkaar geweest

Aan alles komt een eind

In oktober 2020 vertelde Max Verstappen in een interview met RTL dat de relatie tussen Dilara en Max over was. De twee zouden dan dus iets meer dan twee jaar een relatie hebben gehad. De reden van de break up wilde Max Verstappen niet vertellen en blijft tussen hem en Dilara. 

Op het internet gaat het gerucht rond dat Max Verstappen van meerdere walletjes heeft gesnoept. Hij zou vreemd zijn gegaan. Rond de kerst van 2020 schijnt het namelijk zo te zijn dat hij al bezig was met Kelly Piquet. Op 1 januari 2021 maakte Max Verstappen officieel kenbaar op Instagram dat Kelly Piquet en Max Verstappen een relatie hebben. Hier kunnen zich twee situaties hebben plaatsgevonden. Of de relatie ging over en Max Verstappen ging al snel over naar een volgende dame. Het kan ook zomaar zijn dat Max Verstappen al tijdens de relatie met Dilara Sanlik met Kelly Piquet ging. De relaties lopen allemaal erg snel in elkaar over. We zullen het antwoord op de vraag, waarom en hoe de relatie tussen Max en Dilara over ging, dan ook nooit weten.

Anoniem op Instagram

We weten dat Dilara een Instagram account heeft. Na wat onderzoek kwamen we op de instagrampagina van Victoria Verstappen terecht. Victoria is de zus van Max Verstappen. In deze foto zijn Max Verstappen en Dilara Sanlik te zien. De foto leidt door de tag naar het account van Dilara Sanlik @dilarasanlik alleen heeft dit account een slotje. Het lijkt erop dat ze dit ook altijd heeft gehad. Ook tijdens de relatie met Max Verstappen. Dit kunnen we concluderen door haar aantal volgers. Rond mei 2021 heeft zij 745 volgers dus het lijkt er niet op dat ze haar account ooit open heeft gehad voor iedereen. Het is namelijk algemeen bekend dat mensen die een relatie hebben met een bekendheid daardoor ook gelijk veel volgers op Instagram hebben. Dilara Sanlik lijkt er bewust voor te kiezen om niet extreem veel in ‘the picture’ te staan. Ook niet tijdens de relatie met Max Verstappen.

Fanpagina

Op Instagram is ze alleen te vinden in foto’s waarin Dilara is getagged. Dit kunnen foto’s van familieleden of vrienden zijn die haar taggen in foto’s. Daarnaast heeft Sanlik zelfs een fanpagina. Waarschijnlijk omdat haar foto’s niet te zien zijn op Instagram, hebben fans van haar of Max Verstappen een account voor haar gemaakt. Waar deze fans de foto’s vandaan halen, is voor ons een raadsel.

Beauty and the brains

Het is duidelijk dat de mooie Dilara niet in the picture wilt staan omdat er online alleen maar foto’s zijn te zien die zij niet heeft gepubliceerd. Dilara Sanlik lijkt het gewone leven te lijden als student en hoeft niks te maken te hebben met het rijke influencers leven. Vaak zijn namelijk vriendjes of vriendinnetjes van beroemdheden al snel iemand met veel volgers en je ziet ze vaak werkzaam worden als influencer. Zo gaat dat tegenwoordig.

Studie

Dilara kiest bewust voor zichzelf, haar vrienden en doet dit ook succesvol. Volgens haar Linkedin pagina heeft ze in 2016 het gymnasium in Duitsland afgerond. Na het Gymnasium ging ze voor een jaar een onafhankelijke particuliere school voor 15 tot 19 jarige. Aan het Oxford Tutorial College volgden zij internationale bedrijfsmanagement, economie, psychologie en media studies. In 2017 begon Sanlik aan de University of Westminster. Hier studeerde ze vastgoed en volgde ze vakken als ontwikkelingsprojecten, commerciële kunde, vastgoedbeheer, huis vestigingsrecht en verkoop en praktijk. In 2020 heeft ze deze studie afgerond.

Werk

Nu lijkt ze te werken in München als een intern. Ze heeft duidelijk een druk studentenleven en staat aan het begin van haar succesvolle carrière. Dit is waarschijnlijk moeilijk te combineren met een vriend die de hele wereld over reist. Zou zij dan toch de relatie met Max Verstappen hebben gebroken omdat ze het niet kon combineren met haar passie?

Gerelateerd