De trends voor de leukste kinderkleding van dit moment 

De een kan er geen genoeg van krijgen en voor de ander is het een heuse strijd: het uitzoeken van nieuwe kleding voor je kind. Het is namelijk niet alleen belangrijk wat jij mooi vindt, ook jouw kind moet het leuk vinden. Deze meningen verschillen helaas nog wel eens. Mocht je geïnteresseerd zijn in kleding die aansluit bij de laatste trends? Lees dan vooral verder! Wij zetten de laatste kinderkledingtrends van 2022 voor je op een rijtje. 

Regenboogkleuren

De winter kan al sober genoeg zijn, dus ga voor kleur. Kleding mag zeker vrolijk zijn en kinderkleding al helemaal. Felle kleuren of pasteltinten, het mag allemaal. Zorg er wel voor dat je bij het mixen van verschillende kleuren erop let of de kleuren een beetje bij elkaar passen. Hoewel er geen verplichte jongens- of meisjeskleuren zijn zien we wel dat er op de afdeling met jongenskleding vaak iets fellere kleuren terugkomen. Op de afdeling met meisjeskleding zie je dan weer eerder pasteltinten. 

Comics

Tekenfiguren op kinderkleding is natuurlijk niet iets nieuws, al was het niet altijd ‘trendy’. Binnen de kledingtrends van 2022 zijn de tekenfiguren weer helemaal terug! Wilde jouw kind altijd al zo graag dat ene truitje hebben met haar favoriete hondje uit Paw Patrol erop? Ga er nu dan vooral voor, het is helemaal hip! Ook kleding met personages uit Fortnite en Disney ligt weer volop in de winkels. 

Vintage

Duurzaamheid is iets waar we ons als samenleving veel meer mee bezig beginnen te houden. En er is geen betere plek om hiermee te beginnen als in de opvoeding van een kind. Nog mooier dus dat het dragen van vintage kleding een van de trends is op het gebied van kinderkleding. Met vintage kleding zorg je er daarnaast ook nog eens voor dat jouw kind in een unieke outfit rondloopt!

Pimp je eigen kleding

Is de kleding die je tweedehands hebt gekocht niet helemaal naar jouw smaak, voel je dan vooral ook vrij om deze naar wens aan te passen. Het zelf pimpen van jouw kinderkleding is hartstikke populair anno 2022. Ga met verf aan de slag en zorg er met gebruik van ty dye voor dat hun vergeten witte shirtje vol kleur komt te zitten. Ook schoenen en spijkerjasjes worden tegenwoordig zelf beschilderd. Nog niet uniek genoeg? Voeg er dan vooral nog wat rouches of badges aan toe. Dit alles is ook nog eens een hele leuke activiteit om samen met je kinderen te doen. Wat zullen ze trots zijn op hun zelfgemaakte kleding! 

Gerelateerd