De nieuwste badkamertrends van de zomer in 2022

Badkamertrends veranderen altijd en het kan moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Hier zijn echter de meest populaire trends voor een design badkamer in 2022. Deze ontwerpen zijn luxe ontwerpen die passen bij de moderne en eigentijdse levensstijl. Laten we ze een voor een bespreken.

Modern badkamer ontwerp met Ocean View

Wit en grijs zijn de kleuren van het jaar in moderne badkamer- en luxe toilet designs. Wit wordt gebruikt als hoofdkleur voor alle accessoires, zoals witte kasten en witte tegels. De grijze kleur wordt gebruikt voor muren en vloeren om het er ruimer en opener uit te laten zien. Ocean View modern badkamerdesign is een nieuwe trend die steeds populairder wordt. Deze stijl combineert het beste van twee werelden en combineert de elegantie van traditionele badkamers met het gemak van een moderne douche. Dit is een geweldige optie als je wat extra ruimte in je badkamer wilt zonder dat je de hele ruimte hoeft te verbouwen.

Design badkamer in villastijl

Als je op zoek bent naar iets unieks en stijlvols, dan is een badkamer in villastijl de perfecte keuze. Villa badkamers zijn er in alle soorten en maten, hoewel ze meestal een open indeling hebben met grote ramen en een grote douche of bad. Met dit type ontwerp kun je genieten van een panoramisch uitzicht terwijl je toegang hebt tot de badkamer. De grote ramen laten ook licht binnen in de kamer, waardoor het erg licht en luchtig is. Een ontwerp in villastijl zorgt ook voor meer opslagruimte dan andere badkamers. De armaturen die in dit ontwerp worden gebruikt, zijn handdoekstangen, toiletbrillen, douchegordijnen en spiegels die allemaal zijn gemaakt van roestvrij staal, messing of andere luxe elementen.

Montage Design Badkamer

Bij de nieuwste badkamertrends van 2022 voor montage design badkamers draait alles om de moderne, minimalistische look. De nieuwe trend is om wit als hoofdkleur voor de ruimte te gebruiken, met accenten van zwart en grijs. De afgewerkte look is een strakke, tijdloze stijl die fris en modern aanvoelt. De meest populaire kenmerken die in dit ontwerp zijn opgenomen, zijn meestal grijze tegelvloeren en grijze muren. De Montage ontwerpstijl bevat ook een grote spiegel boven de gootsteen, waardoor een geweldige plek ontstaat om je make-up te doen of je klaar te maken. In deze design trend worden ook enkele gedurfde kleuren gebruikt. Gedurfde kleuren zoals rood of oranje, die de badkamer levendiger kunnen maken dan andere badkamerstijlen. Deze felle kleuren kunnen ook op de muren gebruikt worden als je een energetische sfeer in je badkamer wilt creëren.

Gerelateerd