De Google Pixel telefoon officieel in Nederland 

Google is alweer toe aan de zevende generatie telefoons. Maar in Nederland zijn wij er nog niet zo bekend mee. Wij vertellen je waarom je kennis zou moeten maken met de Google Pixel telefoon. 

Eén van de populairste telefoons die op Android draait is toch wel Samsung. Samen met Apple zijn ze de laatste jaren gegroeid en gaan ze duidelijk de concurrentie aan in Nederland. Maar dit is vooral omdat Google nog niet op het toneel is verschenen in Nederland. De laatste jaren werden deze telefoons niet officieel verkocht in Nederland. Alleen via de grijze markt kon je deze verkrijgen. Maar daar is dus verandering in gekomen. Vanaf nu kan jij ook de Google Pixel telefoon aanschaffen, en dit is waarom je dit zou moeten doen. 

Beste foto’s door kunstmatige intelligentie 

Er zijn een aantal dingen die wij Nederlanders hebben gemist wanneer het gaat om de Google Pixel telefoon. Ze zijn namelijk al jaren aan het ontwikkelen en verpulveren daarmee de smartphone markt. Zo waren ze de eerste die zijn begonnen met het toevoegen van kunstmatige intelligentie aan foto’s die je maakt met je smartphone. Maak je bijvoorbeeld een foto in de avond dan zorgt de AI ervoor dat jouw foto wordt verbeterd waardoor je een kraakheldere foto creëert. Dit is iets waar andere smartphone merken nog wat van kunnen leren. 

Huidskleuren beter op de foto 

Wist jij dat huidskleuren het moeilijkst te fotograferen zijn met een smartphone camera. Ook hier heeft de AI van de Google Pixel iets aan gedaan. Zo hebben ze Real Tone toegevoegd. Hiermee krijg je realistischere foto’s. Vooral bij mensen met een donkere huidskleur wordt nu het echte beeld weergegeven. Ook wordt de toegankelijkheid verbeterd voor blinde en slechtziende gebruikers. Met spraak kunnen zij de telefoon bedienen en zelfs in- en uitzoomen, maar ook krijgen ze instructies wanneer ze een selfie willen maken. Dit zodat ze goed op de foto komen. 

Pixel Watch ook beschikbaar 

Iedere smartphone komt tegenwoordig ook met een extra horloge. Daar mag Google natuurlijk niet in achterblijven. Zo hebben ze de Pixel Watch ontworpen. Deze werkt samen met diensten van de Fitbit wat sinds kort ook eigendom is van Google. Volgens Google hebben ze een revolutionair horloge op de markt gebracht als het gaat om de hartslag van gebruikers. Je betaalt voor deze eerste Google Pixel Watch maar 350 euro. Dit is een schijntje als je naar bijvoorbeeld Apple kijkt. 

Volgend jaar de Google Pixel Tablet op de markt 

Op dit moment kunnen we je helaas nog niet blij maken met de nieuwe Google Pixel Tablet. Maar er is door Google al verteld dat in 2023 een tablet verwacht mag worden. Zo zal die veel weg hebben van een iPad van Apple. Natuurlijk zal het besturingssysteem Android blijven en kan hij perfect worden aangesloten op de bestaande Googleproducten. Daarnaast krijg je een speaker-dock bij ieder tablet. Hierdoor heb je altijd kraakhelder geluid en kan je hem makkelijk neerzetten naast je laptop of computer. 

Gerelateerd