Alles wat een autoliefhebber begeert

Als je houdt van auto’s, dan komt daar meer bij kijken dan alleen het kijken van auto’s. Natuurlijk zal je waarschijnlijk met bewondering naar je eigen auto of andermans wagen kijken, maar een autoliefhebber zijn is naast een hobby ook echt een levensstijl. Benieuwd wat typische dingen zijn die een autoliefhebber begeert? Dan kun je onze suggesties in dit artikel vinden. Handig voor als je nog een cadeau voor een autoliefhebber zoekt, bijvoorbeeld.

Mini auto

Hiermee doelen we niet op het merk Mini, die je zou kunnen van de Mini Cooper serie. We hebben het namelijk over een échte mini auto. Die je zelf kunt besturen. Wanneer je een Traxxas Slayer bezit, heb je een nitro RC auto in je bezit waar je elk moment van de dag mee kunt oefenen. Deze auto’s moet je zeker niet verwarren met speelgoedauto’s. Ze gaan namelijk ontzettend hard. Vaak net zo hard als echte auto’s. De Traxxas Slayer 3.3 Pro is de nieuwste uitvoering waarbij de auto’s het meeste vermogen en de meeste power bezitten. Bereid je dus voor op veel snelheid! Zorg wel dat je een goede zender hebt om verbinding mee te maken, zoals één van Spektrum.

smiling man sitting inside vehicle at daytime

Top Gear tijdschrift

Veel mensen hebben op de wc een stapel tijdschriften liggen. Bijvoorbeeld omdat ze daar een tijdje gaan zitten en dan wat te lezen hebben. Het ultieme tijdschrift voor autoliefhebbers is een Top Gear tijdschrift. Hier worden de nieuwste modellen besproken op basis van hun kenmerken en kwaliteiten, maar ook verschillende auto’s met elkaar vergelijken. Daarnaast kom je allemaal leuke en interessante feitjes te weten die interessant zijn voor iedere autoliefhebber.

Slipcursus

Als je houdt van auto’s, dan houd je zeer waarschijnlijk ook van rijden in auto’s. Dan begrijpen wij dat je je rijstijl misschien ook nóg beter zou willen maken door extra cursussen te volgen. Een goede om in dat geval te overwegen is een slipcursus. Hier leer je omgaan met de auto op een glad wegdek, bijvoorbeeld wanneer het geregend heeft of ijzelt. In Nederland maak je deze weersomstandigheden regelmatig mee, en het kan dus helemaal geen kwaad om hiermee te oefenen. Zo ga je met een gerust hart de weg op, ook als het weer even niet meezit.

Aamzon Prime abonnement

Waarschijnlijk heeft elke autoliefhebber vroeger alle afleveringen van Top Gear gezien. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May maakten een mooi programma over – je zou het haast niet verwachten – auto’s. Daarnaast kun je in dit programma ook veel Britse humor verwachten. Auto’s worden grondig getest, maar de mannen houden ook onderling races met elkaar en voor hun specials reizen ze de hele wereld over. Omdat er een incident is geweest tussen Clarkson en de regisseur, werd Clarkson geschorst van het programma en was de grote vraag: wat gaat er nu gebeuren met Top Gear? Het verlossende antwoord kwam al snel. Het duo James May en Richard Hammond verhuisden met Clarkson mee naar een nieuw format – The Grand Tour. Volgens bepaalde experts zit dit programma nóg beter in elkaar dan Top Gear. Ook hier reizen de drie mannen weer de hele wereld over (uiteraard in auto’s) om de mooie auto modellen te ontdekken.

Gerelateerd