4 populaire cosmetische behandelingen

Het kan zijn dat er iets aan je lichaam is wat je onzeker maakt. Je kunt dan een cosmetische behandeling overwegen.  Misschien ben je kaal aan het worden, een haartransplantatie biedt dan een uitkomst. Aangeboren afwijkingen kunnen ook worden behandeld. Wil je grotere borsten dat beter bij je lichaam past kies je voor een borstvergroting. Wil je grotere lippen maar wel dat het natuurlijk oogt? Dat kan door je lippen te laten opvullen.

Haarimplantatie

Als er kale gebieden te vinden zijn op het hoofdhuid kun je kiezen voor een haarimplantatie. Er zullen dan grafts worden verwijderd vanuit het donorgebied en vervolgens worden deze geplaatst op het gebied waar het behandeling moet plaatsvinden. Een haartransplantatie wordt vaak gedaan met de FUE methode of de FUT techniek. Beide manieren hebben zijn voor- en nadelen. Haartransplantaties worden normaal gesproken niet vergoedt door de zorgverzekering. Er zijn tegenwoordig wel aanvullende pakketten die je hiervoor kunt afsluiten. Voor de zelfverzekerde man kan een haarimplantatie behandeling de ideale manier zijn om inhammen weg te werken en je haarlijn te verbeteren.

Aangeboren afwijkingen

Afwijkingen die aangeboren zijn kunnen ook cosmetisch behandeld worden. Het zijn afwijkingen waar niks aan te doen is en daardoor biedt de zorgverzekering dan ook een volledige vergoeding. Het kan erfelijk zijn maar dit hoeft niet. Enkele voorbeelden van een aangeboren afwijking is bijvoorbeeld een misvorming aan het aangezicht, spleten in de lip of geboorteplekken.

Borstvergroting

Wanneer je vindt dat je borsten qua grootte niet passen bij de rest van het lichaam kun je kiezen voor een borstvergroting. Het wordt ook vaak gedaan door vrouwen die zwanger zijn geweest. De borsten voelen dan niet meer zo stevig aan als eerst. Met een borstvergroting zullen er implantaten worden geplaatst. Zo kun jij precies de cupmaat krijgen die je altijd al gewild hebt en voel je je eindelijk weer vrouw.

Lippen opvullen

Het kan zijn dat je beschikt over kleine lippen. Dit is helaas genetisch bepaald maar je kunt daar verandering in brengen als je je lippen laat opvullen. Het kan ook komen door ouderdom. Wanneer je ouder wordt worden lipper automatisch dunner. De resultaten zijn natuurlijk waardoor je je eigen vorm behoudt. Tijdens de behandeling zal het gebied worden verdoofd en vervolgens wordt er met minuscule naaldjes filler in de lippen gespoten. Zo krijg je je eigen lippen weer terug of je kan ze natuurlijk ook vergroten.

Gerelateerd