het vermogen van internetsensatie Alex Soze

Wat is het vermogen van internetsensatie Alex Soze

Alex Soze is een influencer die vooral bekend staat om zijn vlogs op social media. In die vlogs laat Alex vaak zien wat hij doet in het dagelijks leven. Alex is met zijn 42 jaar best laat begonnen met social media. Echter is dat in een snel tempo veranderd en heeft iedereen wel eens van Alex Soze gehoord. We geven informatie over het geschatte vermogen van Alex Soze en waar hij mee bekend is geworden.

Wie is Alex Soze?

Alex Mulder ‘Soze’ is een Nederlandse influencer die vooral bekend staat om het schreeuwen in zijn vlogs. Alex is geboren in 1979 in Oldenzaal waar hij nu inmiddels niet meer woont.

Alex is woonachtig in Groningen waar hij ook al zijn vlogs opneemt. In de vlogs van Alex schreeuwt hij vaak in de camera en laat hij discutabele dingen zien. Die discutabele dingen vallen vaak onder het treiteren van politieagenten of het schreeuwen in open plaatsen. Hij is ook regelmatig opgepakt en heeft strafmaatregelen gekregen.

Alex komt vaak negatief in het nieuws vanwege zijn capriolen. Daar wil Alex nu een einde aanmaken. De BN’er heeft laatst een ‘ruzie’ bijgepraat met een andere influencer/rapper Kosso. Zij hebben dit op een volwassen manier uitgepraat in plaats van elke keer rare dingen roepen op social media.

Interessante gebeurtenissen in het leven van Alex Soze

Hoe oud is Alex SozeHij is geboren in 1979 in Oldenzaal
In aanraking met politieIn maart 2022 werd Alex op harthandige wijze opgepakt met tasers. Het filmpje ging heel Nederland door.
KinderenAlex heeft 3 kinderen, maar hij houd hun uit de schijnwerpers.
VermogenHet vermogen van Alex Soze wordt geschat rond de 5 miljoen euro.

Relatie

Alex Soze heeft nu een relatie met zijn partner genaamd Romy, het is echter niet duidelijk of zijn getrouwd zijn. Hij heeft ook 3 kinderen uit een vorige relatie.

Alex is erg beschermend naar zijn kinderen toe. Zo heeft hij laatste een bedreiging gehad aan zijn adres maar daar werden ook zijn kinderen in vermeld. Alex heeft vervolgens op social media de dader met naam benoemt en uitgelegd dat dit zo niet kan.

Feitjes over Alex Soze

Alex heeft een slogan die hij regelmatig uitspreekt in zijn vlogs. De slogan van Ales is ‘’Alles kan kapot! Maar ik niet… ushhh!!’’. In zijn webshop is kleding te bestelen met deze uitspraken erop.

Alex heeft een brede glimlach met sinds kort een stralend wit gebit. Dit heeft hij gedaan bij De Tandenbleker Nederland. Dit heeft Alex uitbundig op social media gepost en ook vermeld dat het de beste tandenbleker is van het Noorden.

Het vermogen van Alex Soze

Alex Soze heeft meerdere bronnen waar hij zijn vermogen mee opbouwt. Zo heeft hij zijn eigen social mediakanalen waar hij veel geld mee verdient door onder andere promotie en samenwerkingen. Alex heeft ook zijn eigen kledinglijn, dit is zijn grootste inkomstenbron waar zijn vermogen mee stijgt.

Soze heeft ook uit het verleden gewerkt als fitnesscoach en personal trainer. Het is niet bekend wat Alex Soze zijn salaris is per maand, deze gegevens zijn niet beschikbaar.

Wat wel bekend is zijn de inkomsten van andere influencers op hetzelfde gebied als Alex. Deze variëren tussen de 10.000 en 100.000 euro per maand. Dit zijn natuurlijk extreme bedragen dus neem ze met een korreltje zout.

Ondanks het feit dat Alex Soze een aanzienlijk vermogen van 5 miljoen euro heeft, is het van belang om te begrijpen dat dit niet automatisch zijn maandelijks inkomen weergeeft.

Een groot deel van zijn vermogen kan afkomstig zijn van eerdere successen, zoals zijn kledinglijn. Hierdoor is het lastig om een directe vergelijking te maken tussen zijn huidige inkomsten en die van anderen in dezelfde industrie.

Lees verder;

Mannen kapsels zijkant opgeschoren boven kort zijn weer helemaal in!

 

Gerelateerd