Wat is er nieuw aan de Samsung S21FE?

Tegenwoordig is het zeldzaam om iemand tegen te komen zonder telefoon. De meeste van ons bezitten een smartphone, die naast handig, mooi en inventief ook vrij breekbaar zijn. De meeste makers van telefoons willen hun modellen zo licht en dun mogelijk maken, maar dat betekent ook dat ze extra gevoelig zijn om een keer kapot te vallen. Makers van telefoons doen er veel aan om de kans op schade te beperken. Dat is onder andere een van de zaken waarom de nieuwe Samsung S21 FE een model is waar veel experts hun ogen op richten. Het zou een aantal bijzondere kenmerken bezitten die onderscheidend zijn ten opzichte van de eerdere modellen van Samsung. Benieuwd welke? Wij geven tips.

Slank en stijlvol

We noemden het al even: telefoons zijn tegenwoordig vaak erg dun en licht, om het gebruiksgemak van de consument te vergroten. De Samsung S21 FE heeft dan ook een slank en licht uiterlijk. Zo is de dikte van de telefoon slechts 7,9mm (!). Ook in dit model is het Contour-Cut frame geïntrigeerd. Je kunt deze telefoon aanschaffen in de kleuren wit, grafiet, groen en lavendel. 

Lange batterijduur

Niets zo irritant als een telefoon met een lege batterij op een belangrijk moment. Daarom heeft Samsung hun nieuwe S21 model uitgerust met een grotere batterij, die de hele dag zou moeten meegaan. Daarnaast wordt het model ook geleverd met een Super Fast Charger van maar liefst 25W, waardoor je telefoon binnen een half uur al voor de helft volledig opgeladen is.

person holding white Android smartphone in white shirt

Telefoon beschermen met een telefoonhoesje

Ja, het ligt voor de hand, maar het is o zo belangrijk: telefoonhoesjes. Deze accessoires zijn speciaal ontworpen om jouw telefoon de beste bescherming mogelijk te bieden. Ook voor het nieuwe model van Samsung is er uiteraard een passend hoesje ontworpen. Om jouw telefoon te beschermen tegen kras- of valschade, kun je een Samsung S21 FE hoesje aanschaffen.

De goede camera

Nieuw aan dit model is dat de camera nóg beter is dan je van Samsung zou verwachten. Samsung staat bekend om de kwalitatief goede camera’s, maar in de Samsung S21 FE kun je je fotografieskills pas echt gaan beoefenen. Zo kun je bijvoorbeeld beelden van voor én achter de telefoon tegelijk opnemen: met Dual Recording. Later kun je deze verschillende beelden editen in een echte professionele video. Ook kun je kwalitatief goede selfies maken met 32 MP frontcamera en til je de kwaliteit van jouw selfies naar een hoger niveau door de nóg slimmere AI Face Restoration.

Verzekering afsluiten

Wist je dat je voor je telefoon een aparte verzekering kunt afsluiten voor telefoonschade? Deze veerzekering kost je. Qua premie vaak slechts een paar euro per maand, maar kan op de lange termijn heel rendabel zijn. Een reparatie van een telefoon kan in het ergste geval namelijk oplopen tot honderden euro’s, en wanneer de verzekering dit voor je dekt ben je hier van verlost. Veel providers bieden tegenwoordig telefoonverzekereringen aan, dus check eens bij die van jou of dat ook het geval is.

Gerelateerd