Transformeer je toiletruimte

Wanneer we verhuizen naar een nieuwe woning en ons huis opnieuw inrichten, wordt de toiletruimte vaak vergeten. Dit terwijl mensen gemiddeld zes à zeven toiletbezoekjes per dag brengt! Hoe vet zou het zijn als jouw toilet er net zo mooi uitziet als de wc’s in vier- of vijf sterren hotels! In dit artikel zullen we je vertellen hoe jij je toiletruimte kunt transformeren. Lees snel verder. 

Boodschappenlijstje

Voordat je aan de transformatie begint is het erg belangrijk om precies te weten wat je wilt. Wil je een wc bril aanschaffen of kies je ervoor om je gehele toilet te vervangen? Wil je een nieuw kraantje in het wasbakje, wil je nieuwe tegels of wil je de muur een likje verf geven? Wanneer je weet wat je precies wil kun je een lijstje maken met alle spullen die je nodig hebt: nieuwe tegels, een wc bril, een inbouwreservoir, verf, een nieuw kraantje, een nieuw prullenbakje, enzovoort… 

Installaties

Moeten er dingen geïnstalleerd worden? Kijk dan eerst of jij dit kan doen voordat je een professional inschakelt. Zo kun je het kraantje in je wasbak gemakkelijk zelf vervangen. Ook de wc-rolhouder kun je zelf in de muur boren. Heb je een inbouwreservoir gekocht voor je toilet? Een geberit inbouwreservoir laten plaatsen is een hele klus waar kennis en expertise voor nodig is. Wacht dus geen seconde en bel een expert op. Hij of zij zal dit graag voor je doen terwijl jij ze een kopje koffie aanbiedt. 

De puntjes op de i

Het toilet staat, de kraantjes zijn vervangen, de muur is geverfd en de tegels zijn vervangen. Je bent er bijna, maar nog niet helemaal. Om deze transformatie af te ronden is het belangrijk om de laatste puntjes op de i te zetten. Denk aan het toevoegen van geurstokjes en vetplanten op een plankje. Voeg nette handdoekjes toe, vervang het koude licht met een warm LED-peertje en berg de wc-rollen op in een nette, onopvallende opbergdoos. Wanneer dit is gedaan zal je toilet eruitzien alsof je in een vijfsterrenhotel bent beland! 

 Wanneer je je toilet eindelijk de aandacht hebt gegeven die de ruimte verdient, ziet jouw hele huis eruit als één geheel. Geen enkele ruimte ziet er langer vergeten uit. Een prachtige transformatie waardoor je woning écht af is. Eindelijk! Als je de rest van je woning net zoveel aandacht geeft als de toiletruimte, hoef je nooit meer naar een sterrenhotel! Je bent er immers al! 

Gerelateerd