Spleet tussen je tanden? Dit kan de manier zijn om er vanaf te komen!

Als je een spleet tussen je tanden hebt, is de kans groot dat je liever niet meer glimlacht. Je schaamt je voor je gebit. Maar dat hoeft niet, want er is een goede manier om je gebit weer recht te maken en een stralende glimlach op je gezicht te toveren. De beste manier om een spleet tussen je tanden te verhelpen, is door een beugel te dragen. Maar dat betekent niet dat je drie jaar lang met een slotjesbeugel die iedereen ziet hoeft rond te lopen.

Spleetjes tussen je tanden verhelpen

Heb je een spleetje tussen je tanden? Je bent zeker niet de enige. Het komt regelmatig voor en het is dan ook een van de vaakst voorkomende redenen waarom iemand ervoor kiest om niet meer te glimlachen. Tegenwoordig hoef je gelukkig geen lange trajecten meer door en ben je er binnen een paar maanden weer van af, zo belooft DR SMILE. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een onzichtbare beugel te dragen.

Een onzichtbare beugel voor iedereen

Een van de beste oplossingen om een spleet tussen tanden te verhelpen, is door een onzichtbare beugel te dragen. Het voordeel van zo’n beugel, is dat niemand ziet dat je een beugel draagt. We kennen de bekende slotjesbeugel die iedereen ziet. Maar die tijd is nu echt geweest. Dankzij moderne technologieën is de beugel bijna onzichtbaar en ziet niemand dat je een beugel draagt. Op die manier hoef je je niet te schamen dat je een beugel draagt en is het probleem van een diasteem snel opgelost. De meeste mensen die klagen over een spleetje in hun gebit, zien deze vooral bij de voortanden. Zeker als je volwassen bent, verandert je gebit amper nog. In zo’n geval is het dragen van een beugel de beste manier om het probleem op te lossen.

Waarom een onzichtbare beugel discreet is

Niet iedereen heeft evenveel zelfvertrouwen om met een zichtbare beugel rond te lopen. Met de onzichtbare beugel heb je de beschikking over een discrete beugel. Dat komt doordat er verschillende doorzichtige hoesjes zijn die over je tanden worden geklikt. Je kunt de beugel ook weer gemakkelijk uitnemen. Op die manier heb je geen last van ijzerdraad in je mond en voel je geen metalen slotjes. Bovendien heb je ook minder controles nodig bij het dragen van deze beugel. De onzichtbare beugel wordt volledig op maat gemaakt, nadat er een 3D-scan van je gebit is gemaakt. Daardoor past de beugel goed en ziet niemand dat je er een draagt. Binnen drie maanden is het resultaat al zichtbaar.

Gerelateerd