Niet langer wachten op je beste filmervaring thuis? 

Een film kan iets magisch met zich meebrengen. Voor een paar uur word je even totaal uit je eigen leven gezogen en kom je in een totaal andere wereld terecht. De kracht van de film lag tijden lang in de kwaliteit van de bioscoop waar je de film zag. Televisies thuis waren klein, korrelig en het geluid was bagger – maar in de bioscoopzalen kon je van de echte ervaring genieten. Tegenwoordig zijn de televisies zo ver ontwikkeld dat een bioscoopervaring helemaal niet meer ín de bioscoop hoeft te zijn, maar ook thuis kan. Geen zorgen als je hier niet direct het geld voor op je rekening hebt staan, daar kan In3 je een handje bij helpen. Benieuwd hoe je de bioscoop op een laagdrempelige manier naar je huis haalt? Wij geven tips.

Tv op afbetaling

Hoewel wij ook dromen van zo’n prachtig mooi televisiescherm, heeft niet iedereen direct het kapitaal om er ook eentje direct aan te schaffen. Is dit bij jou ook het geval, overweeg dan eens om een tv op afbetaling aan te schaffen. Zo hoef je niet in e1e1n keer het aankoopbedrag af te tikken, maar kun je het bijvoorbeeld in termijnen betalen en op jouw tempo.

Voldoende snacks in huis

De magie van een bioscoop is natuurlijk ook de snacks die je bij de film had. Een echte filmervaring bereik je alleen met een grote bak popcorn aan je zijde, die bij het begin van de film al half op is. Om thuis ook een echte filmervaring te creëren, kun je jezelf (en je eventuele gasten) trakteren op typische bioscoop snacks. Van m&m’s tot popcorn: snacks dragen zéker bij aan het echte bioscoopgevoel, ook thuis.

Het juiste geluid

Hoewel de meeste televisies tegenwoordig al worden geleverd met een kwalitatief goed geluidssysteem, heb je in de bioscoop vaak een all-round geluidssysteem wat je thuis maar moeilijk bereikt. Tenzij je er natuurlijk aandacht aan besteedt en investeert in een geluidssysteem wat zich rondom de ruimte begeeft, zodat het geluid van elke hoek van de kamer kan komen. Dit zorgt ervoor dat je écht in de film gezogen wordt en een bioscoop-ervaring thuis hebt die zo dicht mogelijk bij de realiteit komt. Ben je benieuwd hoe een kwalitatief goed geluidssysteem bij jou thuis zou zijn maar wil je niet direct investeren in een grote aankoop? Wellicht kun je het geluidssysteem eerst huren, of kun je deze ook kopen op afbetaling.

3D

Wist je dat er ook mogelijkheden zijn om thuis een 3D film te kunnen kijken? Hiervoor moet je wel de juiste films en series uitkiezen die hier ook geschikt voor zijn, moet je een tv hebben die een 3D mogelijkheid heeft én moet je in het bezit zijn van 3D brillen, maar dan kun je ook een echte filmervaring hebben zoals je ze verder alleen ziet in de bioscoop. Als je van al bovenstaande dingen gebruik maakt, kan jouw thuisbioscoop écht niet meer stuk.

Gerelateerd