Mannen kapsels zijkant opgeschoren bovenkant lang

Mannen kapsels zijkant opgeschoren bovenkant lang, is dit wat voor jou?

Er zijn heel wat kapsels waar je uit kunt kiezen en kapsels in het algemeen kennen een hele geschiedenis. Zo zijn mannen kapsels aan de zijkant opgeschoren en aan de bovenkant lang zijn een goede optie. Dit zijn kapsels die ik bij de meeste mannen er goed vind staan. Ze zijn tot de dag van vandaag nog steeds erg populair.

Nu vraag jij je waarschijnlijk af of deze kapsels ook wat voor jou zijn. Gelukkig leg ik je hier precies uit of deze kapsels misschien bij je passen en wanneer je voor een bepaald kapsel kunt kiezen.

Waarom kiezen voor mannen kapsels aan de zijkant opgeschoren en aan de bovenkant lang?

De eerste vraag is natuurlijk vrij duidelijk: Waarom kiezen voor mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn? De hoofdreden is hiervoor dat dit soort kapsel eigenlijk nooit uit de mode raken. Daarnaast zijn de kapsels geschikt voor vele mannen. Het zijn kapsels die de meeste mannen erg goed staan. Dat vind ik persoonlijk.

Uiteraard zijn het ook kapsels die op verschillende manieren geknipt kunnen worden. Op die manier zorg je ervoor dat het kapsel uniek is. Het kapsel kan helemaal naar jouw wens worden geknipt, dus je ziet niet vast aan een standaard kapsel. Dit is voor de meeste mannen van groot belang, omdat je wel een keuze wilt hebben wanneer je jouw haren laat knippen.

Populaire zijkant opgeschoren bovenkant lang kapsels

De Gedurfde Buzz Cut

Voor degenen die de voorkeur geven aan een korte stijl, blijft de buzz cut een tijdloze keuze. Het is een onderhoudsarme look die zelfvertrouwen en eenvoud uitstraalt. De subtiele vervaging aan de zijkanten voegt een modern element toe aan de traditionele militaire snit, waardoor het geschikt is voor de man die veel onderweg is.

Golvend haar bovenop

De gelaagde snit accentueert de natuurlijke textuur en biedt een relaxte maar stijlvolle vibe die zowel casual als formeel kan worden gedragen. Het is een bewijs van de veelzijdigheid van krullenkapsels.

Sharp Fade

De sharp fade is een trend. Het begint met een gladde scheerbeurt aan de zijkanten en achterkant, die geleidelijk overgaat in meer lengte naar boven toe. Deze stijl is een toonbeeld van precieze kappersvaardigheden en biedt een strakke, gepolijste uitstraling. Dit kapsel is ook zeer populair bij mannen met inhammen.

Passen deze kapsels bij mij?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een kapsel hebt die daadwerkelijk bij je past. Hier heb ik ook over nagedacht voor dat ik mijn eigen kapsel uit koos. Het voordeel van de mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn, is het feit dat ze eigenlijk bij iedereen passen.

Het maakt dus niet uit of je 50 jaar oud bent of je nog maar 18 jaar bent. Dit zijn kapsels die bij iedereen staan. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je niet de juiste keuze maakt. Dit soort kapsel kunnen namelijk naar jouw wens worden geknipt, zodat het helemaal bij je past.

Wie kiezen voor mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn?

Er zijn al heel wat mannen die rond lopen met de mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn. Persoonlijk zie ik het in mijn omgeving erg veel dat deze kapsels gedragen worden. Daarnaast zijn ze ook met enige regelmaat op de catwalk te vinden.

Iedereen kan kiezen voor deze kapsels. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen vinden deze kapsels mooi. Sommige vrouwen vinden dit soort kapsel alleen aantrekkelijk bij mannen en andere vrouwen nemen dit kapsel zelf. Iedereen kan voor dit soort kapsels kiezen, omdat ze helemaal naar jouw wens geknipt kunnen worden.

Is een mannen kapsel met de zijkant opgeschoren een trend?

De mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn, zijn zeker een trend. Ik zelf heb deze kapsels al met enige regelmaat voorbij zien komen. Daarnaast zijn er heel wat celebrity’s die ook nog steeds met dit kapsel door het leven gaan. Hierdoor kun je zien dat kapsels zijn die eigenlijk nooit uit de mode gaan.

Uiteraard zijn er allerlei varianten te vinden van de mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn. Hierdoor zie je soms niet dat het een echte trend is. Onder de mannen is het zeker een trend. Kijk maar eens in je eigen omgeving!

Tips voor het kiezen van een kapsel

Het kan best lastig zijn om te bepalen voor welk mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn je moet kiezen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan welke overgang je in je haar wilt hebben en hoelang de zijkant blijft.

Voordat je naar de kapper gaat zijn deze tips zeker een aanrader om even door te lezen. Ik heb zelf altijd keuze stress bij de kapper. Door deze 3 tips voorkom ik dit, zodat ik daar niet te gestrest heen ga. We willen namelijk gewoon in alle rust bij de kapper kunnen zitten.

1.    Wel of geen product in je haar?

Er zijn heel wat mannen die er niet van houden om producten in hun haar te hebben. Hierbij kun je denken aan gel of wax. Het is dan goed om je kapsel hier op te baseren. Wil je bijvoorbeeld geen product gebruiken? Dan kies je voor een makkelijk kapsel waarbij je alleen wat water nodig hebt.

Je kunt natuurlijk altijd voor een kapsel kiezen waar je wel iets aan moet doen. Op die manier kun je het stijlen terwijl het geknipt hebt. Het is goed om hierover na te denken, omdat je anders je haar steeds moet doen. Als je hier geen zin in hebt, vind je het kapsel ineens een stuk minder leuk.

2.    Kapsels voor je gezichtsvorm

Verder is het van groot belang dat je een kapsel uitkiest die bij je gezicht past. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat je kapsel anders heel anders kan vallen dan dat je wil. Daarom is het altijd verstandig om te kijken welke gezichtsvorm je hebt en welke van de mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn dan het beste bij je gezichtsvorm passen.

3.    Advies van een kapper

Weet je nu echt niet welk mannen kapsels die aan de zijkant opgeschoren zijn en aan de bovenkant lang zijn je wilt? Of heb je gewoon keuzestress? Dan is het goed om advies aan je kapper te vragen. De kapper kan je helpen met het kijken naar de opties die er zijn voor jou haar. Zo kijkt de kapper ook direct naar hoe dik of dun je haar is, of je kruinen hebt en of je kruin al wat kalend wordt, en welk kapsel het beste bij je algehele look past.

Gerelateerd