Joel Beukers: Auto, vermogen, huis, vriendin en meer

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van Joel Beukers hebben gehoord. Deze sportieve ondernemer staat natuurlijk bekend om zijn gouden auto’s en zijn sportvideo’s. Dankzij zijn enorme invloed is het hem gelukt om een aanzienlijk groot social media kanaal op te zetten. Maar wie is Joel Beukers nu echt? En waar geeft hij zijn geld met name aan uit? Om hier antwoord op te krijgen is het van belang om snel verder te lezen. In dit artikel laten wij je namelijk alles zien wat je maar moet weten over het leven van Joel Beukers!

Wie is Joel Beukers?

Voordat we ingaan op het vermogen van Joel Beukers is het handig om eerst eens te kijken naar zijn achtergrond en geschiedenis. Joel Beukers is geboren op 15 september 1988 in Utrecht. Tijdens zijn jeugd had Joel altijd al de ambitie om door te groeien tot de groep met rijke Nederlanders. Hij wist alleen niet hoe hij dit het beste kon doen. Voordat hij begon met zijn eigen bedrijf werkte hij dan ook als schoonmaker en had hij niet heel veel te besteden. Wel vond hij het altijd al leuk om veel te sporten en om met gezondheid bezig te zijn. Ook speelde hij rugby in die tijd, tot hij zonder dat hij het wist doping had genomen via een pre-workout supplement. Hieruit is het idee voortgekomen om Clean Nutrition te beginnen. Middels Clean Nutrition wilde hij een merk oprichten wat natuurlijke producten maakt, vrij van iedere vorm van doping.

Succes van Clean Nutrition 

Om ervoor te zorgen dat Clean Nutrition voet aan de bodem kon krijgen heeft Joel een eeigen YouTube kanaal gemaakt. Op dit kanaal plaatst hij video’s over sporten waarin hij tips en tricks geeft aan iedereen die ook wil beginnen met fitness. Dit doet hij samen met zijn vrienden Boom, Sam en Wutru. Samen beleven ze een hoop avonturen en maken ze verre reizen waarbij ze erg veel geld uitgeven. Ook heeft hij in iedere video wel een stuk waarin promotie wordt gemaakt voor zijn producten. Zijn video’s worden zo vaak bekeken dat hij op dit moment een van de meest bekende influencers is op het gebied van fitness en gezondheid.

Auto’s van Joel Beukers

We hebben het al even kort gehad over de auto’s die Joel Beukers op zijn naam heeft staan. Het begon allemaal met een goudkleurige Maserati. Dit was de auto waar hij jarenlang in heeft gereden en waar hij bekend mee is geworden. Het veranderde alleen volledig op het moment dat iemand zijn auto had bekrast met een sleutel. Op dat moment besloot Joel Beukers dat het tijd was om zijn wagenpark uit te breiden met iets nieuws. Dit deed hij door een Lamborghini te kopen, ook weer in het goud. In diverse video’s zie je hem met deze auto door dure winkelstraten rijden en erg veel bekijks krijgen van iedereen om hem heen.

Maar ook dit vond hij nog niet genoeg. Daarom besloot hij om een gouden Mercedes G63 6×6 te halen. Dit is op dit moment de enige ter wereld die er in deze kleur te vinden is. Het is niet geheel bekend hoeveel geld hij betaald heeft voor deze auto. Wel weten we dat hij verschillende modificaties aan het voertuig heeft laten doen waardoor de prijs nog hoger uitvalt dan de originele prijs. De schatting is dat deze enorme wagen al snel 849.500 heeft gekost. Dit heeft hij uiteraard wel fiscaal voordelig aan kunnen schaffen voor zijn bedrijf.

Huis en vermogen

Ook als we kijken naar het huis van Joel zien we dat hij veel geld heeft. Op dit moment heeft hij een woning in het Gooi. Het gaat om een woonboerderij uit 1880 in Eemnes met een vraagprijs van 1.150.000 euro. Het huis heeft bijna twee jaar te koop gestaan en stond in eerste instantie te koop voor de oorspronkelijke vraagprijs van 1.425.000 euro. Er is een vrijstaande stenen garage met een capaciteit voor 5 auto’s, iets wat wel handig is voor iemand als Joel. Het precieze vermogen is niet bekend. Wij schatten zelf dat zijn vermogen tussen de 2 en 4 miljoen euro ligt, al heeft Joel zelf hier nooit een uitspraak over willen doen.

De vriendin van Joel

Veel mensen zijn inmiddels wel bekend met de vriendin van Joel. Hij heeft op dit moment een relatie met de zeer knappe Dionne Esmée Snel. Het is overigens niet zo dat zij alleen bij hem is om zijn geld. De twee hebben namelijk al een relatie voor een aantal jaar. Ook hebben ze sinds kort een kleine dame en een jongetje in huis. Ze proberen om hun kinderen overigens wel buiten de spotlights te houden. Wil je graag Dionne in het dagelijks leven volgen dan kan dat. Ze heeft een Instagram kanaal waarop de met regelmaat post. Je bent overigens niet de enige die haar volgt. Op dit moment heeft ze namelijk ruim 110.000 volgers op haar kanaal verzameld.

Nog veel meer te weten komen?

Als het goed is heb je dankzij de informatie uit dit artikel een beter beeld gekregen over Joel Beukers en over het vermogen wat hij bij elkaar heeft verdiend. Door zijn succesvolle bedrijf is het Joel Beukers echt gelukt om door te groeien tot de top. Wij schatten de kans groot in dat Joel de komende jaren alleen nog maar rijker zal worden naarmate zijn bedrijf groter wordt. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer bekende Nederlanders te vinden die het ook is gelukt om succesvol te worden. Wil je hier meer over te weten komen dan heb je geluk. Hier op de site zijn er namelijk talloze andere artikelen te vinden die je echt alles laten zien over vermogende Nederlanders!

Gerelateerd