Help, hoe moet ik mijn vriendin verrassen?

Mannen, vrienden, makkers, kameraden: we weten allemaal dat het belangrijk is om onze vriendinnen regelmatig te verrassen. We weten ook dat ze graag horen hoeveel we wel niet van hen houden. Er zijn veel originele manieren om je vriendin te verrassen. Hieronder geven wij een aantal ideeën, de uitvoering blijft echter bij jou.

 • Organiseer een picknick
  Een picknick is de perfecte manier om een ​​dag samen buiten door te brengen. Kies een mooie locatie in de natuur of in een park en bereid wat lekkere hapjes en drankjes voor. Mocht je geen keukenprins zijn: veel winkels bieden diensten om dit vóór je te doen. Een paar dekens, kussens en misschien zelfs wat kaarsen maken de sfeer extra romantisch. Je vriendin zal het heerlijk vinden om samen te ontspannen en te genieten van de omgeving.
 • Plan een surprise date
  Verras je vriendin met een volledig geplande date waarbij ze nergens over na hoeft te denken. Kies activiteiten die ze leuk vindt en combineer ze tot een onvergetelijke dag. Of doe eens gek, ga lekker ergens luxe overnachten. Op plaats van bestemming kan je een museum of dierentuin bezoeken, gevolgd door een romantische boottocht of een heerlijk diner in een chique restaurant. Het geheim is om het thema van de date te kiezen op basis van haar interesses en smaak.
 • Doe iets onverwachts
  Soms zijn de beste verrassingen degene die totaal onverwacht zijn. Plan iets dat je vriendin totaal niet ziet aankomen. Dan hebben we het niet over een hele dag, maar gewoon iets kleins. Stuur bloemen naar haar werk, koop haar favoriete chocola of schrijf een briefje voor in haar lunchbox.
 • Maak een romantische video
  Als je vriendin graag foto’s en video’s maakt, kan het een leuk idee zijn om een romantische video voor haar te maken. Verzamel foto’s en video’s van jullie mooie momenten samen, voeg wat romantische muziek toe en voilà! Je hebt een liefdesbrief in beweging. Het is een persoonlijk en attent gebaar, dat laat zien hoeveel je om haar geeft. Misschien heeft ze wel een favoriete foto van toen jullie voor het eerst samen uit eten gingen, of op een onvergetelijke vakantie waren.
Wellicht houdt je vriendin wel van een lekkere cocktail!
 • Organiseer een workshop of cursus
  Waarom zou je niet samen een workshop of cursus volgen, die aansluit bij haar interesses? Het kan van alles zijn, van een kookcursus tot een schilderworkshop. voornaamste is dat je tijd samen doorbrengt en iets nieuws leert. Mocht het zo zijn dat haar hobby’s jou geen biet interesseren, dan is het nóg liever dat je toch meegaat. In een relatie draait het om zowel geven als nemen. Schroom je niet om iets vanuit je hart te laten zien.

Naast deze paar voorbeelden zijn er nog talloze andere manieren om je vriendin te verrassen. Of je nu kiest voor een romantische picknick, of een workshop: het belangrijkste is dat je laat zien dat je om haar geeft. Ze zal het waarderen en je (hopelijk) eeuwig dankbaar zijn. Misschien krijg je er ook wel wat voor terug…

Gerelateerd