Een refurbished iPhone: voor de krachtpatsers

Een iPhone refurbished is er voor de krachtpatsers. Voor de sportievelingen, de actievelingen. Voor de gewichtheffers en de hardlopers. Maar welke refurbished iPhones zijn het meest geschikt voor jou? We nemen de iPhone XR refurbished en de iPhone XS refurbished onder de loep. Beide toestellen hebben hun sterke eigenschappen en unieke verschillen.

Refurbished, wat is dat?

Refurbished betekent gereviseerd. Refurbished iPhones zijn iPhones die een tweede leven krijgen. Het zijn iPhones die voor een langere tijd gebruikt zijn of binnen de retourtermijn weer geretourneerd zijn. Deze iPhones kunnen niet meer als nieuw verkocht worden. Een refurbished partij controleert de iPhones op verschillende punten en knapt op wat op te knappen dient te worden. Vervolgens heb jij als koper van een refurbished iPhone een kwalitatief goed iPhone in handen, voor een zacht prijsje. Je bespaart trouwens niet alleen op je portemonnee, maar ook op CO2-uitstoot. Voor het produceren van een nieuwe iPhone dient er gegraven te worden naar delfstoffen. Dit proces veroorzaakt een grote uitstoot. Door een iPhone refurbished te kopen, hoeft er niet gegraven te worden naar deze delfstoffen en draag je dus bij aan een lagere CO2-uitstoot.

De kleurrijke optie

Van de refurbished iPhones die verkrijgbaar zijn biedt de iPhone XR de meest kleurrijke opties. De iPhone XR bestaat uit de kleuren blauw, koraal, rood, zwart, wit en geel. Voor ieder dus wat wils. Daarnaast is deze kleurrijke iPhone uitermate geschikt voor de sportievelingen die hun looppassen bij willen houden. Je kan er verschillende wearables aan koppeling, zodat al je activiteiten worden bijgehouden. Ideaal dus! De iPhone XR refurbished heeft een 6.1 inch scherm, een 12MP camera, een A12 Bionic chip en krachtige accu. Je kan een iPhone XR refurbished kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De premium keuze

Met de iPhone XS refurbished kies je voor een premium toestel. In tegenstelling tot de iPhone XR, heeft de iPhone XS een stalen randen en is er een gouden variant. Daarnaast beschikt deze iPhone over een dubbele 12MP camera, waarmee je mooie portretfoto’s kan schieten. Ideaal voor als je tijdens het hardlopen op een mooi uitzicht stuit. De iPhone XS refurbished heeft een 5.8 inch OLED-scherm. Dankzij dit scherm spatten de kleuren van het scherm. Ook voor het kijken van actiefilms is de iPhone XS uitermate geschikt. Tot slot beschikt deze iPhone over een A12 Bionic chip, waardoor alles lekker soepel loopt. Is dit jouw toestel? Koop dan de iphone xs refurbished bij forza-refurbished.nl

Conclusie

Voor iedere krachtpatser is er een refurbished iPhone. Kies je voor de kleurrijke iPhone XR refurbished of heb je liever de premium iPhone XS? Wellicht dat de prijs een belangrijke rol kan spelen. De iPhone XR is voordeliger dan de premium iPhone XS. Met beide toestellen heb je echter een pracht product te pakken. Kies voor de iPhone XS als je behoefte hebt aan premium functionaliteiten en een goede camera. Ga voor de iPhone XR als je gewoon een goede iPhone wil en daar niet extra voor wil betalen.

Gerelateerd