Een dag als een echte Amsterdamse gentleman: 3 hotspots voor mannen

Heb je er altijd al van gedroomd om een dag te leven als een echte Amsterdamse gentleman? Misschien wil je een vriend graag in het zonnetje zetten tijdens zijn verjaardag of er staat een memorabel vrijgezellenfeest op de planning. Wat de reden ook is, een goede voorbereiding is het halve werk. Met slechts een paar leuke activiteiten kun je er namelijk al voor zorgen dat je als een echte Amsterdamse gentlemen de stad beleeft. Is je interesse gewekt? En kom je graag te weten hoe je dat het beste aan kunt pakken. We geven je een paar handige tips.

Leef in luxe door fijne restaurants op te zoeken in het zuiden van de stad

Denk je aan een dagje weg naar Amsterdam, dan denk je misschien al snel aan het brengen van een bezoek aan een coffeeshop Amsterdam. Maar ben je al wat vaker in de stad geweest, dan weet je dat er natuurlijk nog veel meer te beleven is. Eerste stop? Parkeer de auto of neem de tram naar het zuiden van de stad. Hier leef je het luxe leven zoals het hoort te zijn. Shop op de PC. Hoofdstraat of strijk neer bij een lekkere brasserie of een goede lunchtent. Hier ga je vast en zeker goed vertoeven.

Begin de avond met een glas whisky of een cocktail op een trendy rooftop bar

En kom je juist wat later op de dag aan in Amsterdam? Geen zorgen. Dan is de eerste stop een trendy rooftopbar, dat je bijvoorbeeld kunt combineren met een bezoek aan coffeeshop-Relax. Bestel een goed glas whisky of probeer een cocktail uit. Onder het genot van een hapje en een drankje zie je de stad langzaam van dag tot avond transformeren. En dan kan het avontuur pas écht beginnen. 

Maak een reservering in een goed restaurant en proef lokale delicatessen

Zo staat de stad namelijk ook bekend om het mooie aanbod aan restaurants in de avond. Pak een keer écht uit door een reservering te maken in een hippe sterrenzaak in de stad of schuif aan in een goed restaurant met de meest sappige steaks. EN onder het genot van een goed glas wijn, maak je de mooiste herinneringen. Ervaar je binnenkort de stad ook voor een dag als een echte gentleman? Het hele jaar door is een dagje weg naar de stad erg goed te plannen.

Gerelateerd