5 zaken die vrouwen aantrekkelijk vinden bij een man

Het verleiden van een vrouw is niet altijd even makkelijk. Wij hebben een aantal zaken op een rij gezet die vrouwen aantrekkelijk vinden. Lees de tips en weet de vrouwtjes te versieren. 

Er zijn een aantal punten waarop je bij een vrouw goed kan scoren. Maar soms heeft het gewoon te maken met de looks. Zo vallen vrouwen vaak om mannen die even knap zijn. Wanneer de vrouw zichzelf knapper vindt dan jou zal ze vaak niet op je vallen. Zo zie je ook vaak dat eer knappe stelletjes ontstaan. Kijk maar eens naar bekende koppels op bijvoorbeeld televisie. Maar er is ook veel wat jij gewoon kan doen om aantrekkelijker te worden voor een vrouw. 

5 zaken die vrouwen aantrekkelijk vinden: 

1.     Spiritualiteit

Vrouwen houden ervan wanneer een man spiritueel onderlegd is. Zo vinden ze het aantrekkelijk wanneer jij weleens yoga doet of nadenkt over de zin van het leven. Ook vinden vrouwen horoscopen vaak interessant. Verdiep je eens in haar liefdeshoroscoop om spiritueel over te komen. Natuurlijk moet het niet te gemaakt zijn, je moet het zelf ook wel leuk vinden.

2.     Handige handjes

Mannen die wat kunnen worden vaak als aantrekkelijk gezien. Wanneer jij bijvoorbeeld haar fiets kan maken, haar auto kan repareren of verschillende klusjes in huis kan klaren zal een vrouw dat aantrekkelijk vinden. Dit is iets dat je gewoon kan leren, neem bijvoorbeeld eens een kluscursus. Werken op de bouw vindt een vrouw over het algemeen dan weer minder aantrekkelijk. 

3.     Attent zijn 

Heb jij weleens een cadeau gekocht voor een vrouw? Vrouwen vinden het vaak aantrekkelijk wanneer een man ineens met een cadeau thuiskomt. Natuurlijk moet dit ook op de dagen dat er iet te vieren valt, maar ook juist zomaar. Die attente momenten worden door een vrouw vaak als erg fijn ervaren. Niet attente mannen hebben vaker onsuccesvolle relaties

4.     Mooie inrichting

Misschien niet iets wat je gelijk zou bedenken. Maar wanneer jij een mooie woonkamer kan inrichten naar eigen inzicht, zal een vrouw dit vaak aantrekkelijk vinden. Als een vrouw een varkensstal binnenstapt wanneer jij haar bij je thuis uitnodigt zal je geen punten scoren. Zorg er dus voor dat jouw woning altijd picobello in orde is wanneer jij een dame bij je thuis uitnodigt. 

5.     Sportiviteit

Een beetje spieren is iedere vrouw toch wel gek op. Wanneer jij een bierbuikje hebt, dan wordt het tijd om die eraf te trainen. We weten natuurlijk dat het niet gezond is. Maar je wil niet dat ze afknapt op je buikje. Want je kan je lichaam gewoon bouwen en maken. Dus ga toch eens naar de sportschool en neem een personaltrainer. Met een gezonde levensstijl zal jij aantrekkelijker zijn voor een vrouw. 

Wat kan je nog meer doen om vrouwen te versieren?

Pak eens uit wanneer jij een vrouw wil versieren. Huur bij de eerste date bijvoorbeeld een mooie auto waarmee je op stap gaat. Betaal haar eten of ga naar een pretpark samen. Vaak zal je dan snel zien of jullie een match zijn. Maar wees galant en natuurlijk ook jezelf. Wil je meer leren over vrouwen versieren? Bekijk dan eens de video’s van Daan de Ram

Gerelateerd