Arjen Huffels Vermogen, Leeftijd, Partner en meer

Arjen Huffels: Vermogen, Leeftijd, Partner en meer

Arjen Huffels is een bekende haarstylist. Als sterrenkapper knipte hij o.a. de haren van Martijn Krabbé voor de liveshows van ‘The Voice’. Het grote publiek leerde Arjen en zijn twintig jaar jongere vriendin Jacobien Schumacher in 2017 kennen in het RTL 5-programma ‘Kerels met een Kleintje’.

Begin 2022 verhuisde de vijftiger met Bien naar de Italiaanse regio Apulië. In het RTL 4-programma ‘Daar Gaan Ze Weer‘ kan je zien hoe het koppel met hun vier kinderen een nieuw leven opbouwt tussen de olijfbomen en wijnranken. Wil je meer weten over Arjen?  Lees dan snel verder!

De carrière van Arjen Huffels

Huffels maakte naam als haarstylist en sterrenkapper. Zo was hij jarenlang de vaste kapper van ‘The Voice’-presentator Martijn Krabbé.

Arjen reisde de wereld rond en deed onderweg ervaring op bij grote merken als Andrélon, G-star, Tony&Guy, Medavita en De Bijenkorf.

Cut by Arjen Huffels

Arjen had zijn eigen kapsalon in De Pijp in Amsterdam-Zuid. Het adres van ‘Cut by Arjen Huffels’ was Pieter Aertszstraat 115, 1074 VP Amsterdam.

Deelname aan tv-programma’s

In de zomer van 2017 was Arjen te zien met zijn hoogzwangere vriendin Jacobien in het RTL 5-programma ‘Kerels met een Kleintje’. Deze realityserie volgde mannen die vader werden. Tijdens de opnames was de hairstylist 44 jaar en zijn vriendin 24 jaar.

Voorjaar 2024 waren Arjen en Jacobien te zien in het RTL 4-programma ‘Daar Gaan Ze Weer’. Dit nieuwe tv-programma kijkt hoe oud-deelnemers van succesvolle programma’s een nieuw avontuur in het buitenland aangaan.

De voormalige sterrenkapper ruilt in ‘Daar Gaan Ze Weer’ zijn kapsalon en leven in Amsterdam-Zuid in voor het plattelandsleven van het Italiaanse Puglia. Hij maakt er o.a. olijfolie en verhuurt er een vakantiehuisje.

Olijfolie ‘Aldo Picasso Olio’

Arjen en Jacobien maken hun eigen olijfolie. ‘Aldo Picasso Olio’ is de naam van hun 100% pure olijfolie.

Het koppel plukt zelf ter plaatse de olijven met de hand in oktober en november. Ze garanderen een uitstekende smaak en geur door de verse olie binnen de twaalf uur uit de geplette olijven te halen.

Per oogst zijn er 1.000 flessen van deze extra vierge olijfolie beschikbaar. Je kan een fles ‘Aldo Picasso Olio’ bestellen voor € 32,50.

Het ‘Puglian Dreamhouse’

Het bekende stel doet ook aan huizenverhuur. Ze verhuren een vrijstaande cottage op een ruim perceel tussen honderden olijfbomen en fruitbomen. Het koppel prijst hun vakantiewoning aan als de perfecte verblijfplaats voor wie wil genieten van rust en de natuur.

Het vakantieverblijf ligt in Ostuni. De lokale bevolking noemt dit plaatsje ‘La Città Bianca’ (‘het witte stadje’) omdat er zoveel witte huizen staan.

Je kan het houten, handgemaakt vakantiehuis huren voor een week vanaf € 1.050 in de maanden mei en september. Tijdens het hoogseizoen in juli en augustus loopt de huurprijs op tot € 1.400.

Trouwen in Puglia

Arjen en Bien verzorgen huwelijken in Puglia. Je kan het paar inhuren als hairstylist en BABS. Ook biedt het bekende duo hun diensten als weddingplanner, fotograaf en videograaf aan. Naast je kapsel, kan je ook bij Arjen en Bien terecht voor je feestelijke make-up en manicure.

Het privéleven van Arjen Huffels

Jacobien Schumacher (1991) is de partner van Arjen. De twintig jaar jongere Jacobien is een opkomende reis-influencer, documentairemaakster en fotografe. Met haar eerste documentaire haalde ze de voorpagina van ‘Het Parool’. Ook schreef Bien columns over het moederschap voor bekende Nederlandse bladen.

Begin 2022 verhuisden Bien en Arjen naar het Italiaanse platteland. Sindsdien maken ze samen olijfolie, organiseren ze ter plaatse trouwceremonies voor geïnteresseerde Nederlanders en verhuren ze een vakantieverblijf in Ostuni.

Daarnaast verkoopt Bien tweedehands designertassen van o.a. Chanel, Gucci en Dior onder de naam Designer vintage by bien’. Je kan het huidige aanbod bekijken op Instagram via @designervintage_by_bien.

De bekende exen van Jacobien Schumacher

Schumacher is met Arjen niet aan haar eerste bekende partner toe. De influencer was 23 jaar toen ze in september 2014 enkele weken samen was met Martijn Krabbé van ‘The Voice’ en ‘Kopen Zonder Kijken’.

Daarvoor had ze in 2012 het even gezellig met Johnny de Mol. Daarnaast was er sprake van een korte flirt met presentator Arie Boomsma.

Bien was in 2012 ook te zien in het vierde seizoen van ‘De Bachelor’ op Net5. Ze was een van de 24 vrijgezelle dames die in Suriname meedong naar de hand van de 32-jarige Rutger Vlaming.

Drie jaar eerder zocht de deelneemster al eens de liefde op tv in het datingprogramma ‘Take Me Out’.

De kinderen van Arjen

Arjen en Jacobien hebben samen vier kinderen.

Tv-kijkers denken dat hun kinderen allemaal vernoemd zijn naar wijnsoorten. Maar dat klopt niet helemaal.

Drie maanden na hun ontmoeting was de toen 24-jarige Jacobien al zwanger van een eerste kindje. De RTL 5-realityserie ‘Kerels met een Kleintje’ registreerde de komst van hun dochtertje Fleuri. Fleuri is vernoemd naar Jacobiens overleden zus, en dus niet naar de ‘Fleury’-wijn.

Voor de naam van hun eerste zoontje Brunello haalden Arjen en Jacobien inspiratie bij het gelijknamige Italiaanse modemerk. Dat Brunello ook een wijnnaam is, was louter toeval.

Voor de naam van hun tweede zoontje Barolo koos het koppel wél expliciet voor een wijnnaam.

Arjen en Jacobien maakten op 14 april 2024 de geboorte van hun vierde kindje bekend op Instagram. Het jongetje kreeg de naam Aldo Picasso, een verwijzing naar hun eigen olijfoliemerk.

De hond Syrah maakt het naar Italië geëmigreerde gezin compleet.

Het huis van Arjen

Begin 2022 verhuisden de bekende haarstylist en de influencer van hun woonst in de Watteaustraat in Amsterdam-Zuid naar Puglia in Italië. Tv-kijkers konden de verhuizing volgen in het realityprogramma ‘Daar Gaan Ze Weer’.

Gerelateerd